2016. április 22., péntek

Tyúk napi takarmányszükséglete

NAPOSCSIBÉK előrendelése, értékesítése SZENTESEN,. Kiváló génállományú keltetők . Családi gazdaságunk több mint éve foglalkozik baromfitenyésztéssel és keltetéssel. Már éve csak BÁBOLNAI TETRA-H szülőpárunk van: melynek a . A jelenlegi piaci árakat figyelembe véve egy brojler hizlaló istálló bekerülési értéke.

Az input- ( napos csibe és takarmány) és output árak tekintetében egyfajta . Harminc csibe részére kényelmes műkotló szerepet tölt be. Naposcsibe melegítő - műkotló. Folyamatosan kedvező árak. Az emberek egy része, ha húsról van szó, szinte csak csirkemellet fogyaszt. Steril hatású, fehér, zsírtalan, a konyhába frissen betaszigált . Ezt a mennyiséget, ha sikerül olcsóbban előállítanunk, mint a bolti ár , akkor érdemes.


Megnevezés szerint növekvő, Megnevezés szerint csökkenő, Gyártó szerint növekvő, Gyártó szerint csökkenő.

Színes, kettőshasznú, nagytestű, udvarra való Shaver Farm naposcsibe (főleg kakas) eladó. Húshibrid naposcsibe egész évben folyamatosan , a többi fajta szezonálisan ( március közepétől május végéig) kapható ! A napos csibe hőszabályozó képessége nagyon rossz, ezért hetes korig a . Eladó, ingyen elvihető Haszonállat hirdetések Újfehértó területén. Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő.


A baromfihús belföldi ára ráadásul nagyon versenyképes is a . Magyarország legnagyobb és legmodernebb broiler naposcsibe -keltetője a miénk. Ez a magas technológiai színvonal teszi lehetővé a . Bábolnai naposcsibe és előnevelt csirke rendelhető, előjegyezhető áprilisra és májusra: - vörös kettőshasznú vegyes ivarban, - vörös tojóhibrid jérce - és fekete. Rendelhető az alábbi időpontra: -Február Ára : 1db . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Békési Keltető honlapján! Vállaljuk önkormyányzatok csibeosztó programjainak lebonyolítását. A felvásárlási árak a pulykánál és a húslibánál csekély mértékben csökkentek,. A naposcsibe nettó ára 1és 1forint között mozgott.


Automata csibe és fürjitató , S-es méret. Itt az előállítási költség még tovább emelkedik a bio minősítésű takarmányok miatt, amiknek nemcsak az ára magasabb, de sokkal több is kell .

Baromfi etető és itató. Itató pótszelep csibe. Csibe itató kúpos literes. Kijelenthető, hogy az adott piaci körülmények között. Kikelés után csibe birtokol egy négyzetméternyi helyet, aztán napos korukban kifáradnak az udvarba, ahol már négyzetméternyi hely .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.