2016. április 25., hétfő

Őszi gyeptrágya

COMPO Őszi gyeptrágya téli védelemmel. A télállóbb és tartósabb gyep kedvéért. Jóval télállóbbá és tartósabbá teszi a gyepet, amely tavasszal sokkal jobban . Substral Őszi gyeptrágya.


TÉLI FELKÉSZÍTÉS PLUSZ KÁLIUMMAL ÉS 1NAPOS HATÁSSAL - Fagykárok megelőzésére.

Erősíti és egészségesebbé teszi a gyepet, amely így jobban ellenáll a kemény téli időjárásnak, és tavasszal megerősödve . Garden gyeptrágya ŐSZ elősegíti a gyep beérését a téli időszak előtt, ezzel növeli ellenálló kéességét a faggyal és hó-penész kialakulásával szemben. Speciális szerves trágya gyepfelületekre. DYRA High K őszi , téli felkészítő gyeptrágya (15kg). Magas kálium tartalmú gyeptrágya őszi , téli felkészítéshez. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Compo őszi gyeptrágya. Az őszi gyeptrágyázás fontosságát a szakma abszolút elismeri, az alkalmazott anyagok tekintetében azonban eltérő sok esetben hajmeresztő megoldások .

Oázis Gyeptrágya kg. Hármas hatás az egészséges gyepért. Felhasználható: gyep felületek őszi tápanyag utánpótlására és a hideg téli időjárásra való felkészítésre.


A VIANO TURFPROF AUTUMN szerves gyeptrágya gyepfelületek őszi karbantartására, téli felkészítésére való. A hozzáadott magnézium hideg őszi -téli. SZI GYEPTRÁGYA 1m2-re.


MEGNÖVELT KÁLIUMTARTALOMMAL, HOSSZÚ, EGÉSZEN TAVASZIG TARTÓ HATÁS. VÉD A TÉLI IDŐSZAKBAN, . Gyepek őszi tápanyagfeltöltésére, de alkalmas díszcserjék trágyázására is. Adagolás: kg műtrágya 2mterületre elegendő. Részletes termékleírás. A Viano Turfprof Autumn őszi gyeptrágyát a fű őszi karbantartásához és téli felkészítéséhez fejlesztették ki.


Ezekben az időszakokban a . Termék címkék: 5kg, florimo, gyeptrágya , műtrágya, őszi. A Landscaper Pro AutumnWinter Őszi -téli felkészítő gyep műtrágya megfelelő mennyiségű és arányú tápanyaggal látja el a gyepet a téli felkészüléshez. Október 31-ig meghosszabbítjuk őszi .

Különösen az őszi gyepszellőztetés után fontos a kálium túlsúlyos. Ezeket a virágokat válaszd az őszi. Ezzel nagyban segíthetünk pázsitunknak átvészelni a telet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.