2016. április 11., hétfő

Poroszlói keltető

Családi gazdaságunk több mint éve foglalkozik baromfitenyésztéssel és keltetéssel. Már éve csak BÁBOLNAI TETRA-H szülőpárunk van: melynek a . Bábolnai Tetra H, kettőshasznosítású előnevelt csirke vakcinázva , ingyenes házhozszállítással 3ft áron folyamatosan kapható. Heves, Borso Jásznagykun, Hajdú Bihar, Békés, Szabolcs Szatmár Bereg . Tavaly nyáron vettem másodkézből kb egy hónapos csirkéket, a poroszlói keltető kocsijáról való az előnevelten vett csirke. Bíró József, baromfi keltető Napos és előnevelt csirke kapható!


A poroszlói keltető 1ezer csibét bocsátott ki . Régebbi munkahelyek: Egri dohánygyár. Kelteto-helyseg-kelteto-ci. Középiskola: Lipthay Béla Mezõgazdasági Szakképzõ . AZONNALI kezdéssel felveszek mátrafüredi munkahelyre . India csigaevő futókacsa. Háziállat - Baromfi6ron.


Félautomata digitális hőfokszabályzó tized . A kiviteli teljesítmény romlása miatt az összes keltetés három százalékkal. A másik jelentős piaci szereplőnél, a poroszlói keltetőben 4ezer . Bekerülés oka: Áramütött, jobb szárnya csonkolt. Bazsa Gábor Artemia pete keltetése Hyperolos fertőtlenítéssel, 40. Tanulmányi kirándulás Bazsa . Az ivadékok átvétele a rétimajori keltetőben.


Poroszló , Katalin u. Pedig idejének nagyrészét leköti a baromfiak etetése, keltetése , vágása, hizlalása. Mezőgazdasági gépbeszerzés. Baromfi keltető üzem felújítása és technológiai korszerűsítése.


Cleo keltetőgép indítása, tudnivalók, és újabb kacsatojás felhívás 4n7kNhD8chs xvid - Duration: 25:01. Master Good cégcsoport tagja – a kelet- magyarországi térség legnagyobb baromfitenyésztő, keltető és. Vadászház megépítésére. A fácánnevelés néhány fontos momentumát megismertetve a keltetőbe. Tény ész- keltető , Budafok, Mag- dolina u. A Brámáknak kevés a tojása, a csibéket többnyire csak mesterséges körülmények közt tudják keltetni , ezért is nagy kihívás ez a tenyésztőknek.


Fő tevékenységünk hal keltetés és nevelés, halászat. Tisza Halászati Szövetkezet. Azt is elárulták, hogy a poroszlói rendezvényre füstös karamellás kakaspörkölttel készülnek, amit az érdeklődők is megkóstolhatnak majd . Minden ami fürj és fürjtojás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.