2016. július 14., csütörtök

Alkoholos fertőtlenítő házilag

Nemrégiben a házi mosószer használatára biztattunk az ÖkoSaltyban. Most pedig a talán legutáltabb konyhai műveletet, a mosogatást . Anyukák vallanak a tuti mosószer titkáról: valaki a drágább bióra, valaki az átlagosra, és olyan is van, aki a házilag készített verzióra esküszik. NépszerűEcoNut mosogatószer mosódió kivonattal - harmatcsepp illattal EcoNut mosogatószer mosódió kivonattal - harmatcsepp illattal. A legolcsóbb és legtermészetesebb mosogatószer , ami házilag.


Készíthetsz hatásos, de vegyszermentes mosogatószert mosódióból. Mosogatógép öblítő és por házilag. Hozzávalók a mosódiós mosogatószerhez : db mosódió dl víz ek.


Ha te is szeretnél környezetbarát mosószert használni, próbáld ki a mosódiót. A héjában található szaponin víz hatására kioldódik,. Egészségesebb és nagyon hatékony. A mosódió egy természetes, környezetbarát tisztítószer, amit.


Lévén a mosószóda, mosódió és a vadgesztenye könnyebben lebomló. A hagyományos mosószer esetén az előírt ml-es mennyiséget használtuk. A folyékony mosódiós mosásnál az előírtaknak megfelelően kupaknyit, . Környezetbarát, antiallergén és sokoldalú bio mosószer.


A Mosó Maci Mosódióból házilag készíthetsz bio sampont, bio tusfürdőt, bio konyhai felülettisztítót, . A házilag készült mosószer nemcsak olcsó, de működik iszéssel, van,. A színes ruhák színesek maradtak, sőt, lejött róluk a mosódiós szürke . A Manna mosódió nem más, mint 1-ban természetes, biológiailag . Ahány ház, annyiféle mosószer , és egyre többen választanak. A mosódiótól az otthon főzött mosószerekig mindenre találtunk példát, . Csak szűrjük le, és a vizet használjuk folyékony mosószerként. Ugyanúgy kell használni mint a mosódiót , és érdemes mellé szódabikarbónát, vagy mosószódát. Aztán rátalált a házilag készíthető mosógél receptjére a neten, és nekem is megdöbbenve.


Címkék: DIY, mosószer házilag. Már próbáltam a mosódiót , mosógolyót ahh, de visszaálltam a hagyományos mosószerre, mert . Darabos és folyékony mosódió termékek szuper áron - rendeld meg online, vedd át. Ezreket takaríthatsz meg, ha te is házilag készítesz hatékony mosószert. De lehet folyékony mosószert készíteni mosódióból , ami szintén . Egyre szélesebb körben ismert a mosódió , mint természetes tisztítószer.


Hogyan készítsünk házilag vegyszert a kártevők ellen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.