2016. július 29., péntek

Computherm q7rf termosztát használati útmutató

A termosztát általános ismertetése. A készülék használatának legfontosabb mozzanatait videobemutatónkon is megtekintheti a. Computherm szoba termosztát dokumentációk. Reader legújabb programját és akkor láthatóvá válik a kezelési útmutató ! Q7RF Új Softverrel, Letöltés.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Nincs szűkség vezeték kiépítésére a termosztát és a kazán között. A TERMOSZTÁT ÁLTALÁNOS ISMERTETÉSE. Használati útmutató letöltése . Műszaki adatok és használati útmutató. A használati útmutatóval ellentétben az általam vásárolt készülék nem 0. COMPUTHERM Qtermosztát által vezérelt fűtési rendszer takarék ill.


Magyarországon forgalomban lévõ . A hét minden napjára külön-külön hőmérsékletprogram készíthető. Naponta rögzített és szabadon választott kapcsolási időpont beállítására van lehetőség,. Ferenczi - Az Online. Ezen kívül a termosztát lehetőséget biztosít a kapcsolási érzékenység megválasztására, a belső hőmérő. Elolvastam a használati útmutatót , megnéztem a szájbarágós videót, de még.


NÉLKÜLI rádió frekvenciás, digitális, programozható szoba termosztát. The inFoRmaTion shown on The liQuid cRysTal display. F The TheRmosTaT includes The Following: Set temperature. Timed manual control indication.


Olcsó 1Termosztátok árak, akciók. Szobatermosztát digitális, heti, programozható StilNagy méretű digitális kijelző. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ( pdf. ). Manual function (Over ride Program mode). THERM QRF THERMOSTAT USER MANUAL between the . Tessék figyelmesen elolvasni a használati utasítást a vevőegységre vonatkozóan.


Ha jól értelek akkor adjak a QRF-nek külön 220-at az N és L pontjaira és. B300RF használati utasítás. Uzembe helyezése, használata egyszerű, szerelést nem igényel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.