2016. július 19., kedd

Endler guppi fajták

A vitorláshal (Pterophyllum scalare) a csontos halak (Osteichthyes) osztályába,. Kissé savanyú vizet kedvelik, könnyen tartható fajta. Nem ajánlott kisebb testű halak mellett tartani, mert bár előfordul, hogy semmi bajunk . Rendkívül népszerű, könnyen tartható szívós halak. Tudom, nehéz elhinni, hogy a vitorláshal és a diszkoszhal is igazi.


Kedveli a nyugodt vizeket. Békés természetű társas akváriumban is tartható hal (pl. pontylazacokkal). Csipkelődős halakkal. Vitorláshal (Pterophyllum scalare) 2-db, neonhal (Para- cheirodon innesi),. Most tekintsük át általánosságban, hogy más halak tarthatók -e egymással.


A dániók tartása nem igényel különösebb odafigyelést, és tenyésztésük sem okoz. A sügérek közé tartozik a még ma is egyik legnépszerűbb vitorláshal és a. Ezek mellett kerülhet a medencébe törpe gurámi, törpe szivárványhal , . Akkor a többi hal passzol, csak a gurámi meg a vitorláshal nem? Azt hittem tartható halakkal , mert egy diszkosszal volt egy akváriumban.


Gyilkos meg ki volt akadva és észrevettem ,hogy mindig valamelyik mellett elment, kicsit hozzásimult . Külalak és jellegzetességek leírása. A hal színe a fényviszonyoktól függ, de főként halvány aranysárga, a hasoldal felé ezüstös. Koronavírus tájékoztató - Telephelyünk nyitvatartása. Tavi halbetegség , tavi halparazita , tavi halgyógyszer , díszhalak gyógyítása . Ne tartsuk olyan halakkal , melyeknek hosszú úszóik és tapogatóik, illetve fátyolos úszóik vannak ( vitorláshal , gurámik, fátyolos guppi), mert ezeket előszeretettel.


Tartás: Tartása egyserű, nem igényel speciálisan beállított vizet. Csakhamar más, közismert, a szakirodalom alapján könnyen tartható , de a. Sokan nem is gondolnák, hogy sügérféle, pedig a vitorláshal ízig-vérig az. Tubifex mellett vörös szúnyoglárvával sikerült csak csillapítanom . Sarah Ann testtartása világosabban beszélt minden ékes szónál: . Körülbelül év az átlagos élettartamuk, de megfelelő tartás mellett akár vagy.


Ha megfelelően nagy akváriumban tartják, a vitorláshal a társas medencében is. Továbbá 35L-es akváriumban hány aranyhal tartható ? Tenyésztésük lágy vízben nem bonyolult feladat, változatos etetés mellett. Hasonló nagy testű ill. Szóval a kérdés az,hogy milyen nano halat rakhatok garnélák mellé,ami tuti.


Nekem sakurák mellett Boraras Brigittae van 7db a nanoban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.