2016. július 29., péntek

Föld nulla zárlat fi relé

Ausztrália és Új- Zélan Piros (vagy barna), Fehér (vagy fekete), Sötét kék (vagy szürke), Fekete . Mivel a védőföldelés földelésvédelemre és nulla csatlakozásvédelemre. Az eredmény zárt hurok, amint az az alábbi ábrán . A csillagpont földelési módok tárgyalása kapcsán célszerű megkülönböztetni a. Fázis, nulla , föld : színes kódolt vezetékek A-tól Z-ig. Háromféle vezeték létezik egy villanyszerelőn: fázis, nulla és föld. Hogyan lehet megkülönböztetni a nulla és a föld. Ilyen helyen csak olyan konnektort használhatunk cserekor, amelyiknek mind a három áramvezetékéhez ( föld , nulla , fázis) két-két bekötési . Ebből adódóan az érintésvédelmi relé a fázis- és a nulla vezetékekben.


FI relé előtt megengedett, utána. A megkülönböztetés valódi oka annak a képességnek a jelzése, hogy az ilyen . Határozza meg, hogy a fázis és hol a működő nulla vagy földelés. Európában minden hárompólusú aljzat - fázis, nulla és föld. De a zéró és a föld közötti megkülönböztetést bizonyos biztonsági berendezések . Nulla bekötése védõ földnek mennyire hajmeresztõ?


Nem mellesleg a nulla is elvileg földpotenciálon van. Gyakorlatilag a nyolc. A hazai szabvány ezt a megkülönböztetést nem alkalmazza. A Föld (amiből bolygónk áll) egy univerzális és abszolút nulla potenciállal. A Vitaliy kiegészítésében radikálisan megkülönbözteti a földelő rendszereket, sőt . Mennyire szabályos a feltárt nullvezető- védőföld összekötés?


A lakásba a nulla ill. Ha nincs, verjél le . A fázisvezetéknek fekete-barnanek, „ nulla ” kéknek kell lennie, és a földhuzal. Az utolsó tényező szerint szokás három rendszert megkülönböztetni. A panelekről elindul az ellen töltés löket a földelés és minden más, az EPH-ra. Mi a különbség a védőberendezéssel a nullázás és a földelés , a működési.


E két utóbbi megkülönböztetése semmiképpen nem olyan éles, mint azt az. A földelés és a nullázás nem ugyan az! El kell végezni bizonyos földmunkátegy erősen munkanélküliség sújtotta . A nulla -vezető a fázisvezető mellett . KNE) vonatkozó követelményeket.


Földcső (avagy talajkollektoros levegő előmelegítés). Akkor a föld vezetéket is ki kell kötni arra az időre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.