2016. július 13., szerda

Trinát alapozó 5l ár

Plusz szállítási költség. Alapozók › Alapozók fára,fémre festeknagyker. Alkalmazási terület: fafelületek alapozó festésére, fémfelületek k. TRINÁT KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 5L VÖRÖS. Az oxidmentesített (kézi, vagy kézi-gépi csiszolt, Sttisztasági fokozatú) zsírtalanított acél felületek . Kültérre és beltérre is használható.


Trinát alapozó 5l ár

Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Fafelületek alapozó festésére, fémfelületek közbenső festésére, kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Az ár nélkül szereplő variációk áráról érdeklődjön elérhetőségeinken.


ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. Egy-egy fatárgy fedőfestése előtt mindenképpen alapozásra van szükség, hogy a felület . Zománcfesték vásárlás a legjobb áron : – NÉZD MEG ITT. SUPRALUX UNIVERSAL AQUA - zománcfesték - fehér (selyemfényű) 5L. Trinát Univerzális alapozó L. Kiszerelés komyezeti. Beltéri és kültéri acél és vas felületek és elemek alapozására , valamint vízbázisú, alkid és . Koralkyd korróziógátló alapozó fehér l. Tiszakorr vas- és könnyűfém alapozó vörös l. Matt, fehér, vízzel hígítható alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre.


Magasfényű, fehér vagy színes oldószeres zománcfesték fa- és fémfelületekre. Nagy fedőképességű, magasfényű csillogást adó átvonófesték Speciális, . AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.