2016. szeptember 27., kedd

A vonalú szoknya h

Sajnálom, a termék jelenleg nem elérhető. Fekete fehér mintás maxi szoknya. RÓZSA MINTÁS MAXI RUHA JOELLA fehér Szá547-Anyag: poliészter, spandex.


A vonalú szoknya h

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Mini, midi és maxi divatos szoknyák. Vess egy pillantást az új szoknya kollekcióra ! MAXI ruha - színes virág mintával fehér alapon, Hosszú, bő fazonú maxi ruha, oldalt hasítással - a nyak résznél megkötős. Kellemes tapintású anyagból készült. Desigual fehér maxi szoknya Lyon France - Desigual szoknya, maxi hosszú és romantikus design, amely nagyon jól mutat.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Legújabb trendek a női szoknyák terén. Fehér cicás aszimmetrikus ruha . Hetente új modellek: hosszú, rövi cső-, bőr-, illetve farmerszoknyák. Tökéletes viselet akár polgári esküvői ruhához is.


Egyedi rendelésre is van lehetőség azt a méreteid elküldése után tudjuk készíteni. Legfrisebb online webshop ruha árak. Részletek: kényelmes rugalmas pamut anyag, ujjatlan, vállain rugalmas horgolt rész, háta . Gumis derekú, méret nélküli. Hosszú ujjú Czukormadár ruha fehér alapon matyó mintával díszítve.


Magasított derekú A vonalú Sugarbird maxi szoknya. Könnyű anyagú nyári ruha, fekete- fehér csíkos 1 pamut. Maxi , Női ruha, Vásárolj egyedi divatos ruhákat online! Maxi ruha – így állhat jól neked is! A legdivatosabb női ruha, női farmer, nadrág, pulóver, alkalmi ruha, szoknya , szabadidő ruha, női cipő.


FEKETE - FEHÉR csíkos MAXI szoknya Elérhető: WESTEND-Budapest, ÁRKÁD- Budapest, ALLEE-Budapest, FÓRUM-Debrecen, ÁRKÁD-Szege Győr . A négy ruha közül a két maxi volt a legszexibb darab, pedig az takarta a legtöbbet. A másik maxi felső része fehér csipkéből állt, mély V-nyakú kivágása sokat . Nagyon trendik a maxi , bokát eltakaró hosszúságú ruhák. Ha a maxi ruha csak néhány centiméterrel is túl hosszú, meg kell emelne amikor . Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek . Strasszköves átlapolt fehér felső. A szoknyát felülről vedd fel ;).


Minden alkalomra létezik szoknya , és itt meg is találhatod az összeset. Vannak hosszú, midi, rövi tüll, bulis és farmer szoknyáink is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.