2016. szeptember 15., csütörtök

Keiki paszta

Keiki paszta - orchidea hormon klónozásra, virágzás serkentésére. Orchideák alvórügyeinek fejlődését serkentő fitohormon tartalmú . Hogyan lehet szaporítani az orchideát, ha nem hoz kis keikit önmagától? Koronasérült növények megmentésére (koronarothadás) 4) Keiki fejlesztésére vágott virágszáron. E9l ad - Lakásdekorációk - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Most már tudom, hogy ez a keiki.


Hála ennek a klubnak azota sok mindent megtudtam az orchideákról. Például azt is, hogy ezt a két kis fiók orchideát le lehet . Ettől a növény megerősödik, és nagyon jól beindul a virágzás. Két hét múlva már látható lesz az eredmény. A „ keiki” szó jelentése: bébi, csemete. A zöld a keiki paszta.


A keiki tulajdonképpen egy klónja az anyanövénynek, . Elég jó minőségűnek tűnik, mert elsőre sikerült babát kreálni. Az én kisérletem is egy mód. Ha sikerül akkor nagyon boldog . Ft – Szeged (Csongrád megye). A citokinin paszta használata beltéri növényekben: a fitohormonokkal való kezelés előnyei és kockázatai. A keikik előállítását a keiki paszta felhasználásával is elő lehet mozdítani.


Ez a paszta koncentrált növekedési hormonokból áll, és közvetlenül a csomópontra . Kivirágzott a koronarothadásos lepkeorchideám. Ha beszélünk orchideák, ez csak egy eszköz arra, hogy száz százalékig biztos, hogy fog alakulni „utód”. Amúgy a keiki paszta csak szaporításhoz jó? Bartaldora) jóóóóó sok orchit kell venni és . Eladó használt és új Keiki - paszta -Szeged Magyarország területén. Hol kapható Keiki - paszta -Szeged használtan?


Nyomtatható változat. All growth regulators dissolved in appropriate, non-toxic solvent before mixing with lanolin. Az egyik legegyszerűbb módja, ha.


Feltöltötte: Két Világ Közt Féreghajto paszta argep - terszol. Féreghajtó Paszta ml, FéreghajtóPaszta10ml Kérdezz felelek. Régió: Csongrád megye. Utca, házszá Mutasd a térképen.


Apróhirdetés típusa:. Szeretném majd szaporítani, olyan keiki pasztával, abban tudna valaki segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.