2016. szeptember 12., hétfő

Lemez kerítés miskolc

Szép és Társa Kft weboldala - trapézlemez , cserepeslemez, szendvicspanel és szelemen forgalmazása. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A famintás trapézlemezek kiválóan alkalmazhatók kerítésnek és egyéb. T8-as famintázatú trapézlemezzel.


A kerítéslemez tetejére vásárolható 2méteres szálakban kerítés lezáró elem. Egy U profil ami össze tartja a lemezeket , valamint esztétikailag . Trapézlemez Tfamintás. Borsod-Abaúj-Zemplén , Miskolc. Habár a trapézlemez , hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések . KERÍTÉS ORSZÁGOSAN, RAKTÁRRÓL. Legyen Önnek is komplett kerítésrendszere.


D és 2D kerítés , kerítésoszlop, modern kerítéselem, . Nívó Gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemei méter hosszúságig, több mint színben, ÉV garanciával rendelhető. Tetőlemez Centrum, Miskolc. A trapézlemez , egyszerűsége és kifejező formájának köszönhetően. A közepes erősségű trapézlemezek kiválóan megállják a helyüket kerítésként is, ha nem . A printech technológia egy offset nyomással . Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon . Elkezdtük szinuszhullámos cserepeslemez forgalmazását, egyedi méretre gyártását. Ttrapézlemezeinket főként kerítésekhez ajánljuk. Bravo trapézlemez cink mm. A 20mm-es bordamagasságú lemez a leggyakrabban választott trapézlemez kerítéshez,.


A fa mintát a lemezre az acéllemez gyártó “nyomtatja” rá, így a minta . Kerítéslécek, kerítéselem ek. Milyen vastagságban kaphatóak arktáron lévő famitás kerítés lemezek ? Tetőfedés, szigetelés, cserepes lemez , trapézlemez Nyíregyháza, Nyírtelek,. Drótfonat, vadháló, hegesztett háló, táblás kerítés , betonoszlop, csirkeháló.


Költségtakarékos megoldás és gyorsan kivitelezhető. Magyar trapézlemez méretre gyártva és készletről, közvetlenül a gyártótól. Amennyiben kerítés építésén vagy cseréjén gondolkozik, ajánljuk figyelmébe .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.