2016. szeptember 15., csütörtök

Evolution pinty plus színek

Evolution pinty plus színek

Pintyplus EVOLUTION akril festék spray. Matt és selyemfényű színek. Extra gyorsan száradó . PintyPlus Evolution akril festék spray 400ml-es kiszerelésben. Az Evolution akril festék spray az egyik legkedveltebb festék spray a hazai . Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel . Termékelégedettség: Nagyszerű védelmet nyújt és egységes, sima magas fényű. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható.


Evolution pinty plus színek

GREENOX termékek gr festékelt. Pinty Plus Art sprayk kézm lakk fény. Kiszerelések: 4ml . A festék sprayt könnyű használni, nagyon gyorsan szára a színe szép fehér.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Legyünk zöldek, hasznosítsunk újra, de közben pedig legyünk színesek , fessünk, . A pinty Plus színei ebben a posztban jól láthatóak: . Lakberendezők által megalkotott színek , amelyek a jövő évek divat . Webshopunkból kedvező áron. Készre kevert festék színeken kívűl Düfa színkeverő rendszerünkkel előállítjuk a megálmodott színt. Segítséget nyújtunk a tervezésben és a . Hol található az autó színkódja ? Hogyan rendeljek spray festéket. PINTYPLUS EVOLUTION FÉNYES AKRIL FESTÉK SPRAY 2ML LILA - Festékek, lakkok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal,.


Evolution pinty plus színek

Az legújabb tanulmányok a PINTYPLUS BASIC l és az EVOLUTION spraykről azt. Ft- os áron elérhető. Magas pigment tartalmú, harmonizáló pasztell színek. Kiemeli a színeket , vízállóvá teszi és védi a felületet. A színek tájékoztató jellegűek, monitoronként eltérhetnek!


Környezetbarát, nem mérgező. Akár beltérben is használható. Termék megnevezése: PINTY PLUS Evolution – akrilos festék. The next Evolution in Spray Paints.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.