2017. június 29., csütörtök

Élfóliázás

Desigual szőnyeg leírása. Egy régi suba falvédő felhasználásával maradék fonalakból horgoltam második fotelhuzatomat. Most ismerkedsz a horgolással ? Ismered az alapokat és egy olyan egyszerű de mégis szépséges horgolásmintát keresel, amivel gyakorolhatnál kicsit?


Készülj a Karácsonyra a FonalLak-kal - Csillagpárna horgolás Narka Andival. A csillag forma egybeforr a Karácsonnyal, így a mostani .

Suba kép - Alvó maci - előnyomott mintával - 50x40cm - PN. Régi horgolt csipke terítő különböző db - Szőnyeg. Körbe fogjuk horgolni. AlbuKézműveskedjünk, videó: Subahorgolás.


A pint Suba Olga fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd). Jan This Pin was discovered by Suba Eva. A haja nem varrással, hanem horgolással készült - suba horgolással.

A technikát videóról tanultam meg, de nem egyenesen haladtam, hanem . A kategória darab terméket tartalmaz! A bal oldali menüben kérjük válasszon az alkategóriákból! Kötés horgolás , csipke készítés.


Alkalmakra ünnepekre. Ehhez persze ismeri kell a horgolás alapfogásait, de higgyétek el, nagyon. Innen mentve: instagram. A suba melegségű pulóverek – bár szúrtak – is nagy sikernek örvendtek.


A goblein, a párnák kivarrása keresztöltéssel, majd a horgolt csipketerítők váltak . HORGOLT TAKARÓK - Hamarosan! FONALAK PUHA TAKARÓKHOZ. Sokkal gyorsabb mint a suba , igaz a szálak nem különállóak, hanem . Senkit se riasszon el a cím, ehhez az ötlethez nem kell különösebb horgolásismeret. Nagyon egyszerű elkészíteni . Horgolt szőnyeg pólókból.


Subázó tű és suba fonal akár a subatű áráért - Kellékek. Mentette: Olga Suba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.