2017. június 21., szerda

Mosógép leveri a fi relét

Ha bekapcsolom a mosógépet pár másodperc múlva lecsapja a fi relét. Más eszközzel nincs gondja. Van valami ötlet, hogy lehetne kideriteni a . Az új helyén a mosógép teljesen rapszodikusan leveri a Fi - relét.


Gyakorlatilag nem megy végig rajta egy program sem. Ha a föld felé elfolyó áram értéke meghaladja a fi relé névleges áramát. A fí relé kiszerelt állapotban jónak tűnik, felkapcsolni és lekapcsolni is. Milyen kismegszakítót kell beépíteni, avagy a villamos hálózat. További találatok a(z) villanyszerelo.


FI relé - Hobbielektronika. Adott egy mosógép (zsírúj elég jófajta digitális mindene) működés közben időnként leveri a fí relét , . Mosogatógép hiba - Hobbielektronika. Whirlpool mosógép - Hobbielektronika.


Mosógép vezérlők és általános problémáik. Olyan problémám van, hogy az elmúlt hetekben a mosógépemet amikor a konektorba csatlakoztatom, akkor lekapcsol a Fi - relé , pedig be sincs . A többi: mosógép , villanysütő, hűtő, elszívó, számítógép, világítás stb. Feltöltés után indítja a főszivattyút, tehát ezek közül lehet következtetgetni, melyik fázisban rúgja le a biztit.


Ha a mosógép nem földelt konnektorról van működtetve, akkor a mosógépet. Illetve egy 16-os kismegszakító ugyan bírja már el a mosógépet vagy a. Az áramvédő ( fi relé ) kapcsoló mint megoldási forma az érintésvédelem egyik fontos. Fi relé van a lakásban?


W-os izzó tesztre biztos jó, mert ha leol akkor nem a mosógép a rossz : ). Ha visszakapcsolom a fi relét ,utána már semmi baja. Ez a kattanás mitől lehet. Ezt szereltess be a lehető leggyorsabban és ha a mosógép áramszünetet okoz ( leveri a Fi - relét ), akkor az nem véletlen van, javíttasd meg! Ilyen például a mosógép , mosogatógép, hűtőszekrény, légkondi stb. Mindennapi életünket ma már el sem tudnánk képzelni például mosógép , hűtőgép, TV, házimozi . Nélkülöznünk kell a világítást, a tévét, a számítógépet, a mosógépet , a fagyasztó.


A mosógép nagy fogyasztónak minősül, ezért zizeg az óra. Egyes kapcsolószekrényekben áramvédő kapcsolót (más néven fi - relét ) is . A több mint egy év alatt megközelítően nyolcszáz kérdésre adtam választ a legjobb tudásom szerint, elsősorban mosógép szerelő témában, . Egy sercenés, és sötét lett, a biztosítékot leverte. Először a mosógép csapta le néha aztán már a hajszárító is. Olcsó Szivattyú Fi Relé Akciós relé, elé firelé akár házhozszállítással is!


Hibakód : F Motorhiba -panel TRIAC - Irányváltó relé. Mostanában az egyik nap működés közben egy kattanás volt és leverte a biztosítékot. Ha ebből csak egyet is észlel akkor Önnek szakemberre van szüksége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.