2017. június 15., csütörtök

Üveg olvasztása házilag

Ha több üveget helyezünk egymásra, olvasztás előtt célszerű összeragasztani. Ezzel a módszerrel kisseb üvegtárgyak , például hűtőmágnes, . Ehhez elővettem hat ilyen pici befőttes üveget és a mikróban. Fusing: üveg olvasztás , rogyasztás. Itt a nagy nyárban, sok nyaralás közt elfelejtettem valamit megírni erre a blogra. Sokat fejlődött most a stúdiónk.


Helyezze rá a fedelet, úgy hogy körkörösen. Köszönjük Ördög Attilának - üvegolvasztás házilag ! Mint azt már tudhattuk, a mikrosütő millió dologra jó, de itt egy új felhasználási lehetőség. Egyiptomi leletek is. Olcsó kemence építése házilag -Low cost homemade furnace construction-便宜爐建.


Feltöltötte: Magazin ESZI Ki tud üveget formába önteni? Na ilyen formát te nem fogsz házilag készíteni, gyártási költségük . A Molibdén -t pótfűtésnél az üvegolvasztásban elterjedten használják. Ott az olvadt üveg megvédi az oxidációtól.


Az olvadt üveg ion olvadék . Hogyan lesz a homokból átlátszó, tiszta üveg? Az üveg az egyik legősibb emberi találmány, melyet ezernyi különböző módon használunk mindennapi életünk során, az ablaküvegtől a . Szóval akkor van két lehetőséged. Vagy elmész vagyonokért Tiffany üveg készítő tanfolyamra, megtanulod a technikát és soha többé nem . Az üveg kemencében történő megmunkálásának egyik formája. Ez a lap a fusing technikáról, a technika gyakorlásához szükséges eszközökről, fusing céljára . Hobbi indukciós kemence építése házilag - V0.


Cukorüveg készítése - jéghegyek Jégvarázs tortára. A jéghegyek cukorüvegből készültek, ami gyakorlatilag egy házilag előállított kemény . A kemence kiegészíthető egy speciális üvegből készült üvegablakkal. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a réz olvasztása során meglévő valamennyi . Ilyenkor csupán a tetszésünknek megfelelő edényt ( üveg , kis vödör) kell. Mivel eredetileg csak a gyertya külseje volt színezett, így az olvasztás után egy sokkal . Ekkor is kinyomkodhatjuk, mert nem szívja magát tele zsírral az állás során, tehát olvasztás után ugyanúgy pergős marad. A következő próbálkozásom műanyag öntése házilag.


A műanyag palackok ráadásul nem főzhetőek ki az üveghez. Süssünk, főzzünk valamit! Húskonzerv házilag Befőttes Üveg.


Makacska konyhája: Kacsazsír és kacsatepertő olvasztása November.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.