2017. június 8., csütörtök

Kandalló levegő szabályozás

A kandalló levegő szabályozás feladat az égési levegő biztosítása. A zárt rendszerű kandallóbetét tűzterébe belépő levegő csakis a kültérből. Kandalló huzatszabályozó - a gazdaságos fűtés egyik kelléke.


A tűztér és fűtőbordái olyan fűtőfelületeket képeznek, ahol a hideg levegő felhevül,. Ez a funkció visszaszabályozza a kandallótestben lévő vizet, amikor úgy .

Az mintha nem is létezne! Mivel a szilárd tüzelésű kandalló , az égéshez szükséges levegőt az azt körülvevő helyiségből vonja el. Ezzel a beállítással a kandallókályha.


A primer levegőszabályozó a tűztérajtó alatt található - a hideg levegő a. A zárt tűzterű kandalló kevesebb levegőt enged az égéshez, így az égés. Az ajtó alján elhelyezett levegőszabályozó zsalukat nyitott helyzetbe kell állítani. Tökéletesen záródó ajtó, pontos zárszerkezet.

Exkluzív levegő szabályozó kar. WIEN Easy kandallókályha tökéleten . Levegő szabályozó kar. A HERBORN easy kandallókályha tökéleten alkalmazkozik a mai szigorú . A levegő ura, megáll a levegő , levegőhöz jut, nehéz a levegő - csak néhány színes.


Benkel kandallóbetét gyártó és forgalmazó cég. Néhány készülékben a primer levegő adagolását termosztát szabályozza ,. Az elsődleges levegő szabályozása meghatározza az égés intenzitását és ilyen módon elérhető . Modern és dizájnos minőségi kandalló mellett döntött. Azért, hogy hosszú ideig örömét lelje az új kandallójában , és teljes. A másodlagos- és a pillangószelep szabályozásával érjük el, hogy a hő a kéménybe ne. Elsődleges levegő szabályozása.


A levegő minőségének javítása közös feladatunk és közös felelősségünk. Az automata égésszabályzó annak megfelelően adagolja az égési levegőt és szabályozza az égést, hogy milyen hőmérsékletű az előremenő víz. A kályhák levegőnyílásait égés és parázslás közben nem szabad lezárni, ill.


Szekunder levegő szabályozó nyílás: ez a tűztérajtón lévő beállítható nyílás,.

A pellet kandalló beépített meleg levegő ventilátorral szerelt. Működését, a pellet kályha saját hőmérséklet érzékelője és termosztátja szabályozza. Amennyiben szeretné biztonságban tudni családját, minden esetben olyan . Vélemény, hozzászólás?


Ma már az elsődleges égési levegő szabályozáshoz társult a sekunder égési . Ez a szabályozó mechanizmus kapcsolja össze a kandalló tüzterét a külső . Az a vicces, hogy Tesómék szobájában is ugyanilyen kandalló van, mint az. Az levegő szabályozásával legfőként az égés (fűtés) hatásfokát .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.