2018. április 9., hétfő

Fali elosztók

Fali elosztók

Fali elosztó kapcsolóval (1-es) 8Ft-ért már a Tiéd lehet. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Kiszállítás már 5Ft-tól! Univerzális fali elosztó tartó.


Fali elosztók

Nem csak elosztókhoz, szinte bármihez! Rengeteg helyet takarít meg! Szebbé varázsolja a környzetet ! A réz- és az üvegszálas elosztó termékek a 19“-os alkotóelemeknek megfelelően vannak értelmezve.


Kettes fali elosztó kapcsolóval (földelt). Kapcsolóval ellátott kettes elosztó dugalj. A kapcsolóval ellátott hálózati aljzat IPvédettségű, csak beltérben . Beépített kapcsoló ‎: ‎Igen, kapcsolóval ellátva. Elosztó, dupla dugalj vízszintes.


LED világítás és vilanyszerelési. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kimeneti csatlakozók:db hálózati csatlakozó, Kábel hosszúság (m):Nem, Védelem:Nem, Típus:T elosztó , Egyéb csatlakozók:Nem, Bemeneti csatlakozó: Fali.


Ezen az oldalon a(z) EMOS fali tartó 3-csatornás hálózati elosztóhoz termék adatait tekintheti meg a. A Névleges feszültség: 250VAC, 50Hz . Aigostar fali elosztó 3as álló. Telefon fali elosztó szekrény, 2x2érpár. Görgetéssel nagyítható. Eladó új 3-as fali elosztó - kapcsolóval - 7Ft.


Fali elosztók

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! UTP Cat5e fali elosztó aljzat. Keresés - Kulcsszó: fali elosztó találat. Rendezés: Megnevezés szerint, Népszerűség szerint, Átlag értékelés szerint, Ár szerint.


Honlapunk cookie-kat használ arra. Ez a weboldal sütiket használ a lehető legjobb felhasználói élmény biztosításához. A folytatással és az oldal használatával . Delight 230V 10A 2-es fali elosztó.


Fali elosztók

Kerekített élek, 5m hosszú kábel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.