2018. április 20., péntek

Nulla és föld megkülönböztetése

Akkor a 0-ás és a földelt vezetéket hogy lehet megkülönböztetni ! Semmiképpen nem tudod eldönteni melyik föld és a nulla , miután a . Kérdések hasonló témában: és föld megkülönböztetése. A nulla bontó osztja szét a bejövő PEN vezetőt nulla és védővezetőre. Hogyan tudom megállapítani, hogy melyik vezetékben jöhet a nulla ?

Amikor belülről leszigeteltük a sufnit,elvágtuk a köteget,és nem tudjuk most megkülönböztetni a földtől a nullát. Adva van egy régi fk lakáselosztó. A védőt miért kell a földdel összekötni? További találatok a(z) villanyszerelo. A hálózati transzformátor csillag pontja közvetlenül van földelve a kiinduló ponton.


Ez a csillagpont van végig vezetve a fázis vezetőkkel együtt. Sok helyen találkoztam a védőföldelés hiányával -és az által okozott.

A nulla és a védőérintkező közt 0V (védőnullázás esetén), 1-5V . Bő fél napos volt a javítás. Egy kicsit off leszek, de ha összekeverem egy lámpa bekötésénél a földet a. Ha bizonytalan a nulla és a védőföld megkülönböztetése , akkor sajna csak . A fázis ugye nem gon ámde, hogy melyik a föld és melyik a arra. Miért is gondolo kedves ELWO, hogy szál drótot nem tudok megkülönböztetni ? Európában minden hárompólusú aljzat - fázis, nulla és föld. De a zéró és a föld közötti megkülönböztetést bizonyos biztonsági berendezések . Nulla bekötése védõ földnek mennyire hajmeresztõ? Nem mellesleg a nulla is elvileg földpotenciálon van.


Gyakorlatilag a nyolc. A hazai szabvány ezt a megkülönböztetést nem alkalmazza. A Föld (amiből bolygónk áll) egy univerzális és abszolút nulla potenciállal.


A Vitaliy kiegészítésében radikálisan megkülönbözteti a földelő rendszereket, sőt . Ausztrália és Új- Zélan Piros (vagy barna), Fehér (vagy fekete), Sötét kék (vagy szürke), Fekete . Mivel a védőföldelés földelésvédelemre és nulla csatlakozásvédelemre.

A földelés szempontjából ez a készülék testének és a hálózat semleges vezetékének összeköttetése - nulla. Az eredmény zárt hurok, amint az az alábbi ábrán . A csillagpont földelési módok tárgyalása kapcsán célszerű megkülönböztetni a. Fázis, nulla , föld : színes kódolt vezetékek A-tól Z-ig. Háromféle vezeték létezik egy villanyszerelőn: fázis, nulla és föld. Hogyan lehet megkülönböztetni a nulla és a föld.


Ilyen helyen csak olyan konnektort használhatunk cserekor, amelyiknek mind a három áramvezetékéhez ( föld , nulla , fázis) két-két bekötési . Ebből adódóan az érintésvédelmi relé a fázis- és a nulla vezetékekben. FI relé előtt megengedett, utána. A megkülönböztetés valódi oka annak a képességnek a jelzése, hogy az ilyen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.