2018. április 20., péntek

Váltvaforgató eke beállítása

Rosszul beállított eke munkája – fotó: Farkas Imre. Megfelelően üzemeltetett, beállított és karbantartott eke minden vele szemben támasztott, ésszerű igényt fog. Z és PZ közötti összekötő vonal. Az eke pontos beállítása rendkívül fontos ahhoz, hogy az anyagkopást minimális szinten tartsuk és az üzemanyag-fogyasztást jelentősen . Traktor nyomtáv beállítása. Az első lépésként készítsük elő a traktort.


A belső nyomtáv lehetőség szerint a legnagyobb legyen és . Szántás előtt ne feledjük megfelelően beállítani az ekénket. Legújabb 1B váltvaforgató ekéjük kiváló példája annak, hogy a . Függesztett váltvaforgató ekék barázdában szántáshoz. Ebben a videóban meg mutatjuk részletesen, hogy hogyan állíts be egy ekét. Wenn der Pflug zum ersten Mal eingesetzt wird empfiehlt es sich,.


Az egyre növekvő mezőgazdasági üzemek egyre magasabb. A beállított hidraulikus nyomás se-. A traktor- eke kapcsolat szempontjából elvileg függesztett, félig függesztett vagy vontatott kivitel lehetséges. A váltvaforgató ekék beállítási lehetőségei. Ezen okból a LEMKEN kifejlesztette az.


Optiquick rendszert páratlan beállítási lehetőségekkel, amelyet az EurOpal. Gyors első ekefej szélesség beállítás mechanikusan vagy hidraulikusan egy. Az eke vágásszélesség beállítása fokozatmentes és gyors. Az eke beállítása , mindig egy egyszerűnek tűnő feladat, de jó szem.


Az Orion eke beállítása a Jupiter ekénél is egyszerűbb. Jó beállításnál az eke gerendelye párhuzamos a talaj felszínével. A hosszirányú szintezést elöl a traktor függesztő szerkezetének beállításával , . A LEMKEN Optiquick beállítási rendszer. FÜGGESZTETT, VÁLTVAFORGATÓ EKÉK. Az Optiquick beállító központ külső feszítő orsójának beállítása.


Az ekekeret forgatása memory munkahengerrel. Művelő váltvaforgató eke. Beállítás , karbantartás vagy javítás előtt olvassa el az üzemelési. Sok esetben, mint korábban is, az eke a legmegfelelőbb gép.


Az FVE-váltvaforgató eke elsősorban az összkerékhajtású Dutra D4K-B traktorhoz. Az eke munkamélységének beállítása a mélységállító kerékkel történik. Féligfüggesztett váltvaforgató eke. A Servo váltvaforgató ekét a szállítólevél szerint átvizsgáltam, a felszereléseket ellenöriztem.


A hidraulikus funkciókat (forgatás, fogásszélesség beállítás ) bemutattam és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.