2018. április 9., hétfő

Hosszúhatású gyeptrágya

Kisebb, vagy nagyobb gyepfelületre. A terrasan hosszú hatású gyeptrágya speciális összetétele révén biztosítja az egészséges és erős gyep kialakulását. Hagyományos gyep es egyéb gyepfelületek tápanyagutánpótlásának céljából készült, speciális, ásványi.


Hosszúhatású gyeptrágya

Vasat tartalmazó NPK-m. A tartalmazott nitrogén egy része a . Növeli a gyep ellenálló képességét , . Szemcseméret: 2-mm. Ideális tavaszi- kora nyári . Hasonlítsa össze az árakat! NPK-trágya, formaldehid tartalommal, : : Értékes hosszú hatású gyeptrágya szabályozott tápanyagleadással.


Hatástarta5-hónap. Elősegíti a növekedést és az üde zöld színt. Sport-, hobbi- és díszgyepek kezelésére. SUBSTRAL Hosszúhatású . A profikisgép webáruház minőségi szerszámgépekkel, kisgépekkel, . A hosszú hatású nitrogén lassan, a talajban található baktériumok segítségével válik a gyep számára felvehetővé és több héten keresztül elérhető. NPK trágya formaldehid tartalommal : : 5. Azonnali és hosszan tartó hatást biztosít 1napon . Minőségi, hosszú hatású gyeptrágya , részben speciális burkolattal (Poly-S technológia).


COMPO Lassú tápanyagleadású gyeptrágya. A Poly-S technológia lényegi összetevője egy kéntartalmú bevonat,. Javítja a gyep állapotát és ellenálló képességét. Nem lehet túladagolni, mert a . Substral hosszú hatású gyeptrágya Gyepműtrágyák 1napos hatástartam. Részletes termékinformáció.


A terrasan gyeptrágya speciális ásványi műtrágya nitrogénnel dúsított, melyet szabályozott módon juttat a. Hosszú hatástartamú, 1 -ban burkolt, folyamatos hatású, . Alkalmazása: áprilistól -augusztusig ajánlott. Gyeptrágya a zárt gyepfelületért, ahol öröm a játék és a sport. Professzionális minőség minden típusú gyepre: dísz-, sport-, és hobbi gyepre.


Pormentes, egyöntetű finom granulátum biztosítja a trágya optimális . Minőségi hosszú hatású gyeptrágya részben speciális burkolattal (Poly-S technológia). Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.