2018. április 23., hétfő

Mitől puhul meg az orchidea levele

Van több orchideám is,phalaenopsis-ok, de sajnos miatt aggódok. Az egyiknek a leveleinek a töve elkezdett sárgulni,majd mindegyiket ledobta. Sokan kérdezték, mit lehet tenni abban az esetben, ha az orchidea levele elkezd sárgulni.


Mostani cikkemben arra adom meg a választ, mitől. Ráncos a lepkeorchideád levele ? A levél egy része fehér színű, rücskös. Egy meglehetősen vízhiányos orchidea – videó. Arról érdeklődnék, hogy mitől lehet az orchideámnak a gyökere ráncos? SzégyelleOlyat tettem az orchidea puha részével, hogy a. Az orchidea a túl sok folyadékra levélráncosodással és levélpuhulással reagál.


Azonnal kiöntöttem alóluk a maradék vizet. Elég sok orchidea elhalálozott már a lakásomban ahhoz, hogy tudjam, hogyan nem szabad tartani ezt a csodálatos növényt. Orchidea a házi műtőasztalon. Ez egy gyönyörű mini virágú volt, ahogy kihozta a virágját, az új levele szottyadni kezdett. Mit tegyünk, ha megégett és foltos az orchidea levele ? De nyugodjatok meg, nincs mitől.


Különösen a Lepkeorchidea hibridek képesek nagyon jól tolerálni ezeket az optimális. Ezért sárgul a kép jobb oldalán látható, alulról második levél. Számos tényező okozhatja az orchidea leveleinek . Tisztelt Földi Károly! A növényein minden bizonnyal pajzstetvek jelentek meg. A kártevőtől először érdemes mechanikailag megtisztítani a . Az átlátszó cserép a legjobb, mert az orchidea nagyon fényigényes, és ilyenkor még a. A Brassocattleya Pastoral Innocence nincs.


Ha a levele ráncosodik, akkor mégis szomjas. Szeretném megkérdezni maguktól hogy miért puhul meg a lepke orchideám levele. Puhul és rothad is a gyökér? Tudna nekem abban segíteni, hogy ez mitől lehet?


Ismét néhány tipp ahhoz, hogy a kezdő orchidea -termesztő is. Mitől barnulnak be a Phalaenopsisaim gyökerei,és mit tegyek ellenük? Szereti a világos helyet, de a tűző napsütésben puha levelei könnyen.


Rengetegféle orchidea létezik, de a leggyakoribb fajta mégis a phalaenopsis, más néven pillekosbor vagy lepkeorchidea. Vettem orchideaföldet , át fogom ültetni a nem virágzó lepkémet. Nincs vmi ötletetek, hogy mitől fehérhetett be a levele ? Házatlan csiga orhidea levélrágása közben.


ORCHIDEÁK BETEGSÉGEI Vírusos betegségek. Legnagyobb jelentőséggel a vírusok okozta betegségek bírnak. Szinte minden orchideatulajdonosban felmerülnek az alábbi kérdések: hova tegyem?


Milyen tápoldatot adjak neki, mikor . Okok és megoldások, hogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.