2018. július 26., csütörtök

Fusing technika

Fusing technika

A fusing szó egyesülést, összeolvadást jelent. Install Media Player Plugin. Az előző bejegyzésben található az üvegfusing technika általános. Aki foglalkozik üvegékszerek készítésével , fusing technikával , millefiori gyöngyök készítésével, lámpaüvegekkel az jöjjön és osszuk meg . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Feltöltötte: Divatékszer, egyedi ékszerek - Divatékszerbolt G-Glass - Hogy készül az üvegékszer?


Fusing technika

Az üvegékszer készítés. A G-Glass megmutatja, mi a fusing technika lényege és hogy készül az olvasztott üvegékszer. A tárgyaim készítésénél „ fusing” és rogyasztásos technikát alkalmazok.


Fusing technika rövid leírása. Szebbnél szebb tárgyak állíthatóak elő ezzel a technikával : ékszerek, órák, vázák , lámpák, mécses tartók és amit a fantázia és az üveg megenged nekünk! Micro- fusing tanfolyam. Gyönyörű, irizáló színek és egyedi formák születhetnek a fusing technika segítségével,. FUSING - technika , która intryguje mnie od dawna.


Fusing technika

Witajcie Kochani :-) Dzisiaj na blogu Art-Piaskownicy występuję w roli Projektantki, która tym . Olvasztott üvegmedál - fusing technika az Üllőin. Hosted by Hobbyművész. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Mikrohullámú sütőben alkalmazható fusing box. A harmadik bemutatandó technika az úgynevezett üvegfusing lesz. Ezt a fusing technikát a japánok régóta művelik. A kemence ötlete is tőlük . Ez fusing technikával készült nagyméretű design üvegékszereket foglal magába.


Az első kettő esetében az üvegdarabok egyenkénti megmunkálásáról van szó. De mára már nem csak ólomüveg technikával foglalkozol? Miben rejlik a „ fusing ” technika különlegessége? Technika witraży ma również swój specyficzny styl, związany z widocznym obrysem z taśm ołowianych, w których oprawiane są szklane elementy . Igényes, egyedi, kézzel készített üveg ékszerek tárháza.


A felhasznált anyagok és a manuális . Ezzel a technikával különböző színű prégfóliákat . Az összeolvasztani kívánt darabokat vágjuk, majd éleit polírozzuk. A Louis Comfort Tiffany nevével fémjelzett díszüveg készítési technikát a XIX. Szegeden egyedülálló módon alkalmazom a fusing technikát ajtókba, ablakokba, üvegasztalok készítéséhez. Ezen kívül csodálatos egyedi, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.