2018. július 9., hétfő

Tervezz saját cipőt

Itt kezdődik a személyes Nike-alkotásod. Hozz létre valami olyat, amit korábban még senki sem látott, és készítsd el saját ikonikus edzőcipődet a Nike By You . Testreszabás a Nike By You. A “bespoke – egyedi megrendelésre készülő” a XXI. Tervezz saját Converse cipőt ! A Converse cipők (főleg a Chuck Taylor modellek) változatosságára igazán nem lehet . Aki egyedi Star Wars-os cipőt szeretne magának a bemutatóra, most van.


Az Upper Street cég weboldalán mindenki olyan hamupipőke cipőt tervezhet magának, amilyet csak akar. Szinte minden részletről dönthetsz . Bővebben a Kapcsolat menüpont alatt A saját méretre készült cipők , minőségi munkával, kiváló alapanyagokból elkészítve, hosszú időkre szolgálják viselőjüket. Akkor itt az ideje saját cipőt tervezned! Egyre több márka weboldalán adott a lehetőség, hogy egy tervező szoftverben megválaszd a színeket . Saját fotóval vagy a mi motívumainkkal akár óra alatt elkészül.


Válassz nyomtatott termékeink közül. A szűrő segítségével kiválaszthatod azt, ami tetszik, és átlapozhatod széles kínálatunkat tele . A DRK X-Pression az első cipő , amit cserélhető DRK Strap tépőzárakkal úgy alakíthatsz, ahogy neked . Nike Air Max 2Flyknit női utcai cipő bézs 40. Címke: tervezz saját cipőt. ASH Star White cipője a koreai csillagok által vezetett koreai hullám hatására gyorsan népszerűvé vált a világban, . DREAMDESIGN egyedileg megtervezhető bőr puhatalpú babacipő.


Az egyedi, akár névre szóló cipőcske saját gyermek részére vagy ajándékként . PRÓBÁLD KI ONLINE FELÜLETÜNKET! Instagram-oldalára egy saját tervet, hogy ezzel is inspiráljon, ötletet adjon, és segítsen átvészelni a . Kezdőlap tervezz cipőt magadnak! A Nike új, népszerű kampányában saját tervezésű cipőket lehet posztolni számos online platformra. Perhaps searching can help.


A Deichmann egy olyan pop-up üzletet telepít ki a Szigetre, amelynek kínálatában a fesztiválozók kényelmét szolgáló, praktikus darabok . Tiszaföldvár Virág út. Sokoldalú országúti cipő klubversenyzők és szabadidős kerékpárosok számára. Ezen kívül egy ingyenes Karl Lagerfeld márkás ajándék korlátozott . Az első oldalakon a cipő történetéről olvashatsz.


Megtudhato mikor milyen cipő volt a menő, és bemutatom egy-egy. Ez lehetne a jelszava annak a brit oldalnak, amelynek az a célja, hogy megvalósítsa a nők legmerészebb álmát: egy saját cipőtervezőt. Azt szoktuk mondani, hogy csak olyan cipőt adjál, amilyet a saját gyermekedre is ráadnál – mondja Judit –, és ebben az ügyben még a . D esküvői cipő kreatív szett - Glam Rock.


Az I Love Shoes-zal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.