2018. július 16., hétfő

Mömax szekrény

A megfelelő belső elrendezéssel maximálisan kihasználhatod a szekrény adta lehetőségeket és még a szekrényed is könnyen átláthatóvá válik. Válaszd ezt a tolóajtós szekrényt , világos San Remo tölgy tolóajtós, dekor kivitelben. A középső ajtó tükörrel ellátott, optikailag tágítja a teret. A hálószobából nem hiányozhat a szekrény sem, ahová bepakolhatod a ruháid. A kika tolóajtós és nyílóajtós szekrényeket is kínál, kiegészítőkkel együtt!


A JYSK-nél a különböző méretű és stílusú ruhásszekrények széles választékát kínáljuk. A hagyományos lengőajtós szekrények , a tolóajtós modellek, a fiókos és. Mömax - akciós árak - Szekrény. Lapozza át kedvenc üzletei aktuális akciós újságait.


Online kínálatok akciós áron egy helyre gyűjtve. Akciós újságok egy helyre gyűjtve. Lakberendezési termékek akciósan. Inspiring Shabby Chic Storage Unit Gallery - Inspiring Shabby Chic . Gardróbszekrények, amiket nem kell eldugni a lakásban! Most mindegyik kedvezményes áron!


Tolóajtós Szekrény Winner. Csak áruházban kapható. Abigél tükrös gardróbszekrény 2cm. Ft Nettó ár: 103Ft.


Egy számodra, ruháidnak és a rendelkezésre álló helynek megfelelő fiókos szekrény segítségével búcsút inthetsz a hideg, zoknik után keresgélő reggeleknek. A mömax segítségével az egész otthon berendezhető a legmodernebb stílusban. Hálószobába kínál ruhásszekrényeket, ágyakat, ágyrácsokat, polcokat, . Felülről hiányzik még az elszívó burkolata, egy plusz szekrény jobbról, ahova addig is egy kép került (ez is marad csak máshol lesz) valamint a sarokpolc a kép. A tárolódobozokat adjuk hozzá. Méretei: Fiókos szekrény: . Alsó szekrény pultra ültethető mosdóhoz (3).


Alumínium tükrös szekrények (2). MDF tükrös szekrények. Akasztós gardróbszekrény db. Ikea Pax gardrób db. Bútor gardrób 6db. Tükrös gardrób szekrény db.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.