2018. július 26., csütörtök

Hunor habkaptár

PVC lapka, 1-1-db . Hunor rakodó keretméret: xcm. Méhészeti eszközök webáruháza. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Tiszakanyár.


Erős egészséges méhcsaládok hunor kereten vagy kaptárban eladók. Gabó ez a fémkeretes habkaptár nagyon bizalomgerjesztő profi munka . Magyarországon a HUNOR rakodókaptár van még elterjedve. Teljesen új hunor rakodó komplett keretes kaptár,olajban főzve 2x festve, fiók kijáróval röpdrszkával, lemezelve. Habkaptár higiénikus alj. Lyson habkaptár hunor fiók.


Bádognak kültéri horganyzott lemezt használunk. Tetszés szerint összeállítható bármely kaptár. A vezérlő komponensei a. Ebben az esetben a téli fészek előkészítésekor a mézkamrát levesszük, illetve . Kaptárak ismertetése méretek méhlakások. Közép-Európában elterjedt tipus. Ezzel ellentétben a habkaptár remek hőszigeteléssel rendelkezik.


Engem nagyon érdekel a habkaptár ,és évnyi fakaptárban való . MehLakKaptargyartas › posts hu-hu. Elfelejtetted a fiókodat? Ebben a videóban nagyboconádi kaptárból osztok ketté családot hunor kaptárba. Feltöltötte: kosziklatube A habkaptár - Magyar Mezőgazdaság magyarmezogazdasag. Természetet szeretõ és tisztelõ emberként közel hat éve született meg a döntés, hogy a vállalkozói . A maradékkal én is így vagyok a habkaptár nagyon bejött.


APITEC higiénikus alj – Ára: 5. Styrofoam hive beekeeper.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.