2018. október 10., szerda

Folyékony mosószer adagoló

A mosószódát használhatjuk mosódióval keverve is. Szódabikarbóna, ecet, mosószóda , ezt sulykolom mindenkibe! Tucatnyi módon felhasználhatod a takarításhoz , edények tisztításához, . Takarítás mosószódával.


Az előtisztításon kívül a mosószóda a mosógépen is használható.

Erőteljes zsíroldó hatása miatt jól kiegészíti a mosódiót, de magában . Mosószóda,szódabikarbóna - csaktermeszetesen - eOldal. Nagyanyáink nem figyelték a mosópor akciókat a Spárban. Mostak, súroltak: soha fehérebb ágyneműt, csillogóbb . Erősen lúgos, zsíroldó és fehérítőszer. Fehér ruhák mosásához, előáztatáshoz, sőt felmosó vízbe is ajánlott.


Mosódióval együtt hatékony . A saláták ízesítése mellett, hasznát vehetjük a takarítás során is: szagtalanít, fehérít és.

A házipraktikák bajnokai: a mosószóda és a mosódió. A citrom sokoldalúan felhasználható főzés mellett a takarításban is. Ebben a bejegyzésben ötletet gyűjtöttem össze, ahol citromot is bevethetsz a kosz ellen: 1. A vegyszermentes takarításról szóló cikksorozatom első részében már megismerkedhettél az ecet és szódabikarbóna felhasználási . Megoldás: vízzel hígítottam (most van egy flakon koncentrátumom), és újra kezdtem a takarítást.


Nos, irány a boszorkánykonyha! Az univerzális mosószóda és társai, azaz hozzávalók a környezettudatos takarításhoz és mosáshoz. Elszikesedett talajból állították elő, használták takarításhoz , mosáshoz, és kozmetikai szerként. Nincs semmi extra teendőd ezen. Felhasználható mosáshoz, áztatáshoz, takarításhoz , vízlágyításhoz, mosogatáshoz,.


Mosogatás: liter forró vízhez evőkanál mosószóda szükséges. Wc-tisztításhoz, felmosáshoz, kád- illetve mosdótakarításhoz használjunk mosószódát. Ez a környezetbarát szer nem kerül sokba, így érdemes . A legegyszerűbb környezetbarát vízlágyító és tisztító folyékony kivitelben.


Használhatod mosószerként . Védd a takarítás során saját és családod egészségét és mindeközben.

Tűzhelytisztításra készíts szódabikarbóna vagy mosószóda és víz . Alkalmazható mosáshoz, áztatáshoz, vízlágyításhoz, mosogatáshoz, takarításhoz és felületek tisztítás. Ft-os kedvező áron a Király. Semmiképp sem szabad elfogyasztani a mosószódát.


Bár a szódabikarbónát legtöbben takarításra veszitek, mégis szeretnénk . Zsíroldó, vízlágyító hatású foszfátmentes mosószer, így az élővizek élővilágát nem terheli. Olcsó és környezetbarát volta miatt egyre többen fedezik fel ismét ezt a régi-új tisztítószert, amelyet nem csupán mosáshoz, de takarításhoz is .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.