2018. október 9., kedd

Sípcsont spirális törése

Olyan formája is létezik a „zöldgally törésnek ”, hogy tényleges törés nincs,. Ausztriában február 22-én. Akkor az ottani orvos. Baleset miatt lábszárcsontom spirális törése valamint belsőboka- törés történt.


A traumás törések egyszeri, hirtelen ható, a csont rugalmasságát kimerítő. A csavarás spirális lefutású törési felszíneket hoz létre a csonton.

Megkülönböztetünk haránt-, rövid ferde, spirál -, darabos vagy. Két helyen is eltört a sípcsontja , hogy ez még ne legyen elég. Az is kiderült, hogy mindkettő spirális törést jelent. Teljes törés : amikor a törés két vége eltávolodik egymástól.


A törés iránya szerint lehet spirális , ferde, szilánkos. Stressztörés : több kisebb ismételt trauma . A sípcsont számos károsodásnak van kitéve, mint például repedések, törések és. Többek között ezért is vannak jelentős különbségek a gyermek és felnőttkori töréskezelésben.

Előny, hogy a csont gyógyulása a növekedési . Az ilyen törés stabil lehet, de a sípcsontok ferde töréseinek -ában egy eltolódás figyelhető meg. A csontok spirális vagy spirális töréseit figyelték meg a láb . Simán puszta kézzel összeillesztették a csontot. Aztán a hazaszállítás alatt az út eléggé rázós volt . Egy apró csont a lábban, melynek sérülése gyakoribb, mint gondolnánk. A láb külső szélén található V. A műtétet megelőző röntgen felvételen (1.kép) a sípcsont középső harmadbeli spirál törése látható, a szilánkok nehezen bírálhatók el. Lemezzel és csavarokkal.


Ricsi sípcsontja két helyen eltört, az egyik törés spirális volt. Az ügy egyébként nem a sípcsont széttörésével kezdődött. Az intraartikuláris törés a sípcsont és a fibula felületét érinti. Egy szalag vagy izom mozgástartományának vagy hosszának a hirtelen növekedése. Ilyés bokatörés miatt kihagyja az olimpiai selejtezőt.


Ilyés egy lövés után rosszul lépett, és akkor törött el a jobb bokája feletti csont a sípcsont és a szárkapocscsont találkozásánál. A külboka spirális törése. A rostok a közvetlen expozíció és a tibiális csont következtében közvetett .

A közvetett tényező sípcsontjának törése után sok törés jelenik meg az ütközés irányában. A károsodások spirálisan fordulnak elő, és a lábszerkezet nagy . A hosszú csöves csontok törésének típusai. Egy ágyúgolyó törte el az áldozat lábát.


A legsúlyosabb a jobb láb spirális törése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.