2018. október 22., hétfő

Tésztaosztó gép

Novapan gyártmányú hidraulikus tésztaosztó gép. A gép lényegesen megkönnyíti a tészta feladását, osztását. Kézműves pékek elengedhetetlen társa.


Tetszőleges tészta méretek osztására alkalmas. Ebben a kategóriában sokféle gépet ajánlunk, amellyel a tésztaosztás feladatai magas szinten és hatékonyan megoldhatók. A manuális osztógépek kg-s és 8 . Dugattyús tésztaosztó gép.


Nyugat-Magyarországi partnerünk üzemében működés közben, beüzemelés után. Adjon megfelelő választ a munkaerő hiányra Ön is. A Kemper Imperator tészta osztó rozsdamentes acél tölcsérrel, teljesen . Milyen típusú tésztaosztó gépet szeretne?


Az emberi erőforrásaink ismeretében kiválaszthatjuk, hogy a kívánt berendezés manuális, . Ezeken kívül az alábbi gépek vannak raktáron, amelyeknek a felújítását igény esetén rövid határidővel, magas szakmai színvonalon elvégezzük:. Daub Slim 7tésztaosztó gép ! Használt KÖNIG CERES 2. A berendezés nem térfogat, hanem súly alapján oszt! HUF (nettó) Raktárról szállítható A gép.


KAMRÁS KENYÉRTÉSZTA OSZTÓGÉP. A kamrás tésztaosztó gép térfogatos elven . Megbízható, vezérléssel, szinterezett gépvázzal, . Hungarian translation: tésztaosztó gép. GGF elektromos pizzanyújtó gép. Diamond elektromos pizzanyújtó gép. Hidraulikus tésztaosztó gép.


Automata és félautomata hidraulikus osztógépek akár a kenyérfélék osztásának felgyorsítására is. A projekt keretében két gépet szereztünk be: kemence és tésztaosztó gép , mellyel növelni tudtuk a versenyképességünket. Az NV20M típus képes . A munkaeszköz biztonságos működtetését szolgálja, ha a gépet kezelő munkavállaló. A tésztaosztó berendezéseknél a forgómozgó késszerkezetet takaró és . Automatikus tésztaosztó kerekítő gyártó és Automatikus tésztaosztó kerekítő.


Cégünk kenyérszeletelő gépek gyártásával, sütő- és cukrászipari gépek forgalmazásával, felújításával és. Sütőipari gépek forgalmazása, gyártása, javítása, teljeskörű felújítása garanciával. Egy pékségben nélkülözhetetlen a tésztaosztó gép !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.