2018. október 11., csütörtök

Japán törpe tyúk

File:Silver gray dorking pair. Araukána, cemani, borzastyúkok, dorking , pirossapkás ( redcaps), dominikai, norvég jaertyúk, dán parlagi tyúk , kopasznyakú tyúk , érdély. A tyúk megszeliditése. A szelidités következményei.


Brakel hamburgi tyúk.

Vágnivaló csirke jérce tyúk gigant gyöngytyúk fácán tisztítva is. EGY KETTŐSHASZNOSÍTÁSÚ TYÚKOT HOZTAK LÉTRE A DORKING ÉS. Az Orpington név alá foglalt ezen tyuk fajtákról a név . A kakas átlagos súlya 4-kg, csirkéknél 3-kg.


A csirke évente 120–1tojást termel, g-os súlyú . Sussex, Surrey és Kent grófságban egy kettőshasznosítású tyúkot hoztak létre a dorking és a világos brahma baromfik segítségével. Ennek a tenyésztésnek .

A dorking tyúkfajta elnevezését a Surrey grófságban lévő hasonló nevű várostól kapta. Alakja tömzsi és vaskos, feje, bár nagy, de nem esetlen, hanem inkább . Ez a tyukfajta különösen hízékonyságával tűnik ki a kakasok - a tyukok kilosra is felhíznak. Ide számítják még a szürke skót tyúkot , amely éppen úgy hasonlít az amerikai dominikánus, mint a kendermagos dorking tyúkhoz, azzal a különbséggel, hogy . Keresnék Selyem-, Páduai-, Onagadori-, Araucana-, tyúkok , illetve. Erdélyi kopasznyakú tyúk.


Turnicidák és a fácánok az . Dorking - (l. o.) és Prinz-Albert-tyúknak,. Ezüstnyaku dorking tyuk és kendermagos plimut tyuk tojásai darabonkint. Házityúk, Német lazac tyúk , Taraj ( tyúk ). Töltsön le Tyúk rajz stock vektorokat a legjobb vektorgrafika ügynökségnél, ahol kiváló minőségű prémium jogdíjmentes stock vektorok, illusztrációk és clipartok . Tyukfajtak: Hazityuk, Erdelyi Kopasznyaku Tyuk , Magyar Tyuk , Poszavinai Bubos. Egyes fajták különlegessége, hogy öt ujjuk van (például dorking tyúk , német lazac tyúk, selyemtyúk, szultántyúk), ez esetben kettő néz hátra. Kakas, és, tyúk , dorking , szüret, bevésett, illustration.


Hozzáadás a Kedvencekhez.

A francia Seine et Oise kerület öreg parlagi tyúkjai – főleg Faverolles faluban voltak a német lazactyúk ősei. Az állatokban houdan, brahma és dorking vér folyt. Fejezetek: Hazityuk, Erdelyi kopasznyaku tyuk , Magyar tyuk , Poszavinai bubos tyuk , Torpe f nix, Cochin, Chabo, . Univerzális fajták a Poltava tyúk , vörösvörös, fekete szakállas. Minden csirke (hús- és tojótyúkok) kétféleképpen . Tyúk , gyöngytyúk, pulyka, kacsa, pézsmaréce, lúd. Sok-sok ritka fajta van.


Chicken of Bresse, vintage engraved illustration. Innen mentve: weyhurst.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.