2019. május 13., hétfő

Epoxi gyanta színezés

Epoxi színező paszta. Adagolás: maximum súly -ig. A gyanta színezése nem igényel semmilyen különleges eljárást. Keverjük ki a megadott arányok szerint egy adott mennyiséget. CRISTAL-E átlátszó kétkomponensű epoxigyanta több kiszerelés.


Az epoxigyanta színezése (színezése) és a különleges színek előnyei. Az epoxi festés alapszabálya, hogy a festék ne legyen víz alapú. A színező pigmentpor oldódik a műgyantában és így a műgyanta színezhető.


Deep Cast (CER) Tiszta epoxi gyanta vastag öntéshez 35L. So-Strong - Poliuretán és epoxi színező - ára: 50. B gyanta komponesben majd így keverje össze az A katalizátor komponessel! Választható színek a kosárnál a képek alapján, KRIDX CREATIVE GROUP . Adalék és segédanyagok.


Színezés : A sötétben világító pigmenttel nem volt szép, a Pentart Media Ink tintája viszont nagyon jól mutat, féle színt is kipróbált. A megfelelő színező paszták vagy a színező koncentrátumok. Transzparens színezőpaszta. Alkalmas poliészter,- poliuretán,- és epoxi gyanták színezésére. Leginkább alkalmas áttetsző színes öntvények készítéséhez.


Az új kiszerelés 5g-os Kaméleon színező por - Chameleon pigment powder A. Elefántcsont gyanta fehérítéséhez is használható színező por. Az EPOREZIT kétkomponensű epoxi gyanták színezőpaszta , illetve . A műgyanta pigmentekkel ill. Poliészter (lamináló) és az epoxi gyanta. Nagyon, de nagyon, de nagyon alaposan elkeverem. Az elegynek teljesen homogénnek . A gyanta valószínűleg fel fog buborékosodni, mert a keverés közben levegőt . Létezik olyan epoxi bevonógyanta , ami még a sima epoxinál is keményebb.


Valaki kérdezte itt a színezést. A B komponens alatti arányban kevert gyanta felülete hosszabb ideig. Színezékek lehetnek pigmentek vagy nitrohígítóval hígítható festékek színező.


Vizes bázisú színező paszták nem használhatóak epoxi gyanta színezésre! Fedezd fel széles epoxigyanta kínálatunkat! Pigmentek, színező porok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.