2019. május 16., csütörtök

Holland fonás póthajjal tanfolyam

Holland alaphajfonás póthajjal : 29. Képzési árak: Twist fonás képzés: 29. Ft Afro fonás képzés: 54. Ft technika esetén kedvezményt biztosítunk. Várlak titeket szeretettel!


Jelentkezni itt fb-on üzenetben . A hajfonó tanfolyam témakörei. Fonás póthajjal kiegészítve . Hajhosszabbító tanfolyam magyar-angol oklevéllel, pénteki vagy hétvégi oktatási órákkal 22. Ft-ért, a Nyugatinál.


PARKETTAFONÁS, HOLLAND FONÁS. Minden, amit a fonásról tudni kell! AFROline póthaj shop. Bencze Máté 27views. Oldal lefordítása ▶ 12:Ebben a videóban megmutatom, hogyan tudtok póthajat hozzá adni a fonásokhoz!


Taróssága: nap - hét. PÓTHAJJAL Elkészülési . A holland fonás elve ugyanaz, mint a franciáé, vagyis lefelé haladva folyamatosan újabb tincseket kell hozzávenned a fonatodhoz. Finnország legkedveltebb hajfonatkészítője, Jenni Petänen ebben a könyvben összegyűjtötte a legeslegszebb és legeslegravaszabb copfokat és fonással. A holland fonás egyszerre lehet vagány, divatos és alkalmi is, így a szezon bármely eseményére felhasználhatod: karácsonykor, szilveszterkor, szalagavatóra, . Póthajaink több árnyalatban elérhetőek, hogy mindenki megtalálja a saját hajszínének megfelelőt.


Sikeres hajfonó tanfolyam. A tanfolyamon mindenki lépésről lépésre elsajátíthatja, a hajfonás alapjait. HAJHOSSZABBÍTÁS OKTATÁS:Kis és nagycsoportos tanfolyamok ! Póthajas holland fonások alkalmi smink,esküvői smink bejelentkezés . Mai holland fonás tanfolyam eredménye.


Ezt a fajta fonást viszonylag rövi közepes és hosszú hajon is. Ez a hajfonás nem éppen a mindennapokra van tervezve, inkább. A boxer fonat kicsit a sporty és a holland fonás között helyezkedik el, nem annyira sportos . A fonott haj mindig divat, főleg nyáron és a fesztiválok idején trendi viselet.


Az idei fesztiválok slágere a holland fonás , ami színes tincsekkel . Mit használtok afrohaj fonásához ? Ti mennyit fizetnétek egy póthajas afro fonásért ? Volt már valakinek befonva a haja, most divatos afro-, holland - illetve parketta fonással ? A kanekalon póthajat afrófonás után mikor kiszedem ujra tudom majd használni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.