2019. május 22., szerda

Talajon fekvő padló hőátbocsátási tényezője

Keltetés , keltetés technológia Ugyan nagyon sokan a madarászok,. Kacsa, lú pulyka és gyöngytyúk tenyésztés kézikönyve, szerző: Dr. Horvát, Kategória: Állattenyésztés.


Kékesszürke gyöngytyúk : fehéren pettyezett kékeszürke, tojó 8-kg, kakas 7- kg,. KELTETŐGÉP FORGATÓMŰ GYÖNGYTYÚK ÉS FOGOLYTOJÁSOKHOZ. Szállítás akár másnapra! OKTOGON CLEO TÍPUSÚ . Keltethető benne tyúk, kacsa, liba, fürj, fácán, gyöngytyúk , pulyka.


Tyúkráccsal szállítjuk, a többi tojáshoz a forgatórács külön rendelhető. Egy egyéves őshonos magyar gyöngyös kisebb, mint egy 3–hónapos francia hibrid. Erről mindenki meggyőződhetett a hódmezővásárhelyi . A végén már annyit tojtak, hogy megtelt vele egy keltetőgép. Sajnos majdnem a fele nem volt fias és ez annak tudható be, hogy . A Kőrösi úti tenyésztő telepen két, 5tojás befogására alkalmas keltető várja az utánpótlást.


Természetes keltetés esetén a keltetési feltételeket a kotló biztosítja. Keltetésre alkalmas tanyasi gyöngytyúk tojás kapható Hajdú-Bihar megyében. A keltetési idő hosszát a fajta, a típus is befolyásolja. Tőlük tojás keltetni személyesen J-N-Sz megye Bánhalma vagy posta ok! A gyöngytyúk tojását általában két hét alatt el kell kezdeni keltetni , az ennél.


Fontos a keltetés helye is – erre is nagy figyelmet szenteljünk! A tyúkültetés, csirkekeltetés időszakai közül kettő . Fajkód: A tojás fajára (házityúk, pulyka, kacsa, lú gyöngytyúk , strucc, emu) . Tojáskeltető tyúk, liba, kacsa, pulyka, gyöngytyúk , fácán, fogoly, fürj részére. Baromfifajok keltetési időtartama: Tyúk nap. Szükség estén postázunk is! Csirkék, kiskacsák, Gusyat, pulyka, gyöngytyúk , fürj tenyésztésére vonatkozó tanácsadás.


Pekingben a keltetés ösztöne rosszul fejlett, így ritkán kelnek ki. A mesterséges keltetés során optimális feltételeket igyekszünk teremteni a tojásban fejlődő embrió számára. Előnevelt gyöngytyúk (hetes)- 1. Osztályozzuk a tojásokat.


Csak ép, szabályos alakú, sima, fajtára jellemző nagyságú tojásokat, tompa végükkel felfelé tárolva . Házityúk, pulyka,kacsa, lú és gyöngytyúk baromfifajokra keltetése , tenyész-és keltetőtojás, valamint a naposbaromfi nyilvántartása és dokumentálásai, illetve . A keltetőtojással szembeni kívánalmak a következők: 1. Gyöngytyúk tojás keltetése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.