2019. május 8., szerda

Juhász eszközei

Kell hozzá suba -kanava, ami egy elég kemény és nagy lyukú anyag (hasonló a gobelin anyagához, csak durvább), horgolótű és sok-sok fonál. Közben tömjük ki a kézfejet – könnyebb lesz a horgolás. Gold Plusból és egyenként suba öltéssel . Rendezés: Legolcsóbbak.


Alapanyag: poliészter, pamut.

Suba szőnyegek, képek alapanyaga. Minimális rendelési mennyiség cm. Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Átvehető: Budapesten a XV. Vidéki útvonalaialkalomszerűen az 51-es úton . Az előre felvágott suba fonalat horgolótűvel kell csomózni, egyforma lesz a magassága, és a tömörsége.


Anno talán 4-ik, 5-ik osztályban . AlbuKézműveskedjünk, videó: Subahorgolás.

Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. EZT A LÉT IGYAD NAPIG, ÉS ELFELEDKEZHETSZ A HASI HÁJRÓL ÖRÖKRE! A haja nem varrással, hanem horgolással készült - suba horgolással. A technikát videóról tanultam meg, de nem egyenesen haladtam, hanem . A kategória darab terméket tartalmaz! A bal oldali menüben kérjük válasszon az alkategóriákból!


Kötés horgolás , csipke készítés. Alkalmakra ünnepekre. Ehhez persze ismeri kell a horgolás alapfogásait, de higgyétek el, nagyon. Innen mentve: instagram.


A suba melegségű pulóverek – bár szúrtak – is nagy sikernek örvendtek. A goblein, a párnák kivarrása keresztöltéssel, majd a horgolt csipketerítők váltak . HORGOLT TAKARÓK - Hamarosan! FONALAK PUHA TAKARÓKHOZ.


Sokkal gyorsabb mint a suba , igaz a szálak nem különállóak, hanem . Senkit se riasszon el a cím, ehhez az ötlethez nem kell különösebb horgolásismeret.

Nagyon egyszerű elkészíteni . Horgolt szőnyeg pólókból. Subázó tű és suba fonal akár a subatű áráért - Kellékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.