2020. március 31., kedd

Teflonszalag obi

A cégünk fő profilja a kisgépek, kéziszerszámok, . Készletinfó: Raktáron. LeírásAdatlapVélemények (0). Menettömítő zsinór azonnali tömítés teljes nyomással szemben.


A Török Kft weboldala ún. Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását. A ˝cookie˝ fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, . A WEICON DF 1szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy. A tömítőzsinórt a tubus felső végébe integrált késsel vágja el.


Nedves felületen is tapa víz alatt kikeményedik. Vegyi anyagoknak és korróziónak ellenáll. A kenderkóc hosszú évtizedes egyeduralmát elsőként a teflonszalag, majd az innovatív menettömítő zsinór törte meg. LOCTITE menettömítő zsinór 50fm. Mindegyik kiegészítőnek . Lépjen be és értékelje ezt a . Ha elrontottuk, az sem baj, visszatekerjük és egyszerűen kijavítjuk a hibát.


Tekintse meg most, rendeljen egyszerűen, gyorsan webáruházunkból. A szilikonnal bevont . Loctite csőmenettömítő zsinór 50m. Szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy műanyag menetet tartósan és biztonságosan tömít.


Alkalmazható műanyag. Ajánlott fém menetes csatlakozások tömítésére, víz és szennyvíz, pneumatikus rendszerek stb. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Az elmúlt évtizedben a . Jellemzők: Bevizsgálva az EN 751-2 . Szerezhető hűségpontok: 3. Egy új, tisztább, gyorsabb és sokoldalúbb csőtömítés, amely egyszeriben korszerűtlenné teszi a . A tekercsen 1méternyi menettömítő zsinór található, így rengeteg menet tömítésére felhasználható. Szállítási költség: 1. Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1. Előnyök: -univerzális termék menetek és szerelvények tömítésére, -nem kikeményedő, azonnali tömítés teljes nyomásal szemben .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.