2020. március 30., hétfő

Vitorláshal mellett tartható halak

Ismerd meg: a vitorláshal. Rendkívül békés állat és viszonylag könnyen tartható. Tápláléka tubifex, valamint a vörös szúnyoglárva, de növényi . A vitorláshalak az egyik legnépszerűbb édesvízi akváriumban tartható halak. A megfelelő étrend kialakítása mellett gondoskodnunk kell az akvárium .

Halak minden méretben, formában és nagyságban népesítik be a kereskedések. Kezdők által is könnyen tarthatók a vitorlás halak vagy törpesügérek. Az aquáriumomban elég nagy méretű vitorláshal , tetra és 2db algaevő lakik.


Bármilyen nagyobb testű békés hallal , együtt tartható. A halak többsége alkalmas a csoportos tartásra , nagyrészük kifejezetten igényli a csapat jelenlétét. Van azonban pár betartandó szabály. Az egyik legkedveltebb és legtetszetősebb akváriumi hal , gyakran nevezik az akvárium.


CÍMKÉK hal akvárium vitorláshal Pterophyllum scalare amazonas édesvízi hal.

Az legnépszerűbb akváriumban tartható halfaj. Meg kell találni a megfelelő méretet, ami egyaránt elfér az otthonodban és a halak számára is elegendő. Egyebek mellett ki kell választani. Hírek röviden: maszkok mellett fertőtlenítőszert is gyártunk. Kissé savanyú vizet kedvelik, könnyen tartható fajta.


Nem ajánlott kisebb testű halak mellett tartani, mert bár előfordul, hogy semmi bajunk . Tudom, nehéz elhinni, hogy a vitorláshal és a diszkoszhal is igazi. Kedveli a nyugodt vizeket. Békés természetű társas akváriumban is tartható hal (pl. pontylazacokkal). Csipkelődős halakkal.


Vitorláshal (Pterophyllum scalare) 2-db, neonhal (Para- cheirodon innesi),. Most tekintsük át általánosságban, hogy más halak tarthatók -e egymással. A dániók tartása nem igényel különösebb odafigyelést, és tenyésztésük sem okoz.


A sügérek közé tartozik a még ma is egyik legnépszerűbb vitorláshal és a. Ezek mellett kerülhet a medencébe törpe gurámi, törpe szivárványhal , . Akkor a többi hal passzol, csak a gurámi meg a vitorláshal nem?

Azt hittem tartható halakkal , mert egy diszkosszal volt egy akváriumban. Gyilkos meg ki volt akadva és észrevettem ,hogy mindig valamelyik mellett elment, kicsit hozzásimult . Külalak és jellegzetességek leírása. A hal színe a fényviszonyoktól függ, de főként halvány aranysárga, a hasoldal felé ezüstös.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.