2016. június 9., csütörtök

Csavarmentes salgó polc

CSAK személyesen adnám át Bp. A szekrények már dugig vannak, ráadásul a konyhapulton is. Magas, polcos tároló gondoskodik arról, hogy a sarok se maradjon üresen. Fiókos és polcos tárolórendszerek.


Tegye hozzá a kedvencekhez!

A konyhabútor a képen látható munkalappal rendelhető. A munkalapot IDE KATTINTVA megtekinthet! Rendkívül praktikus kialakítású és nagyon strapabíró tulajdonsága miatt kedvelt szerviz kocsi, melyet esztétikus kinézete miatt is bátran ajánlunk.


Ennek a befőttesüvegekből készült tárolónak a segítségével minden apróságot rendben. Egy másik lehetőség a helytakarékosságra a polcos állvány. A konyhában használt állványokat a fürdőszobában is hasznosíthatod.


Hasznos tároló nem csak konyhai felszereléshez, nem csak kempingezésre, gyakorlatilag bárhol hasznát vesszük ha átláthatóan szeretnék tárolni dolgainkat. Két fa tároló felület és két kihúzható kosár biztosítják az .

Raktáron a gyártónál. Polcos szekrény LVAA3. RendelésreIngyenes szállítás. Bútorkiegészítők butorkellek. Kesseböhmer iMove lehajtható egypolcos tároló 600mm Fehér.


Pillanatnyilag nem elérhető. Valósítsa meg Praktikusan álmai. Jeanne fehér-piros gurulós konyhai polcos tárolórendszer - Symbiosis. TEMPO ASISTENT 0sötét bardolino polcos szekrény. Alacsony szekrény, kompakt méretben.


YOU széles, polcos tároló. Műanyag kerti tároló (26). C-Box Vintage Sweet S műanyag tárolódoboz 11L 26x37xcm.


Nincs készleten, de . A jól működő konyha szerves részét képezi egy okosan kialakított kamra helyiség , vagy nagy. Kihúzható polcos kamra tárolás konyhában.

Nyitott polcos tárolás a konyhában. Pietro polcos könyvespolc sonoma. REGALUX - fémszekrény (fehér, polcos , 90x80x41cm).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.