2016. június 29., szerda

Pir alu hőszigetelés ár

A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek! Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő építőanyagokra. Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Födémek, padlók, padlófűtési rendszerek, ipari jellegű alkalmazások. A hőszigetelő táblák alumínium fedőréteggel készülnek, és fokozottan . Bitumenes tömítőszalag. A változtatás jogát fenntartjuk.


Tetőáttörés, tetőgerinc, oromzat és vápa . Homlokzat Bachl EPS80H Bachl EPS80H Perfekt. PIR hőszigetelés árlista ! A sorozatos energiaválság és gáz ( ár ) viták, valamint a környezet . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - pir. A megfelelő tetőszigetelés ugyanis alacsonyabb . Egy korszerű tető hosszú távú befektetés, amely nemcsak komfortérzetünket javítja, de pénztárcánkat is kíméli. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni.


A poliuretán hab felületét alumínium fólia-burkolat veszi körbe. Ez ma minden építési módnál csúcsértéknek felel meg, és a mai energiaárak mellett egyben a. Thermo Max és Thermo Classic Alu ), mivel a legjobb . A szarufák külső síkján egybefüggő, folyamatos felületet alkotó hőszigetelés. Hőszigetelés akár újépítésnél, akár felújításnál elengedhetetlen. Helopal ALU külső ablakkönyklő.


Vastag hõtükrös aluminium ragasztószalag papír hordozón. Megtekintés Kosárba . PVC csapadékvízszigetelés. Lapostető hőszigetelő tábla kétoldali alumínium kasírozással, falccal. Elasztomerbitumenes lemez talajpára elleni szigeteléshez vízszintes. PUR 0ALU lapostető.


Magas hőszigetelési értékű keményhab alapú poliuretán termék, fajsúlya kb. Hasznos funkciók, mint számlatörténet, árlista és ajánlat készítés. Kiegészítő termékek és rendszerelemek a helyi árlista szerint. A Kingspan homlokzati hőszigetelő termékei időtálló minőségben, csodás kivitelben teszik lehetővé az épületek hatékony hőszigetelését. Szigetelés , szilárdság, stabilitás és időtállóság – ezek azok a fő tulajdonságai szendvicspaneleinknek, amit a leginkább fog értékelni.


Tető és fal szendvicspanelek akció áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.