2016. június 10., péntek

Lakkcipő javítása

Színfelújító és vízlepergető spray nubuk és velúr bőrökhöz. Tisztító hatása is van! A legjobb módja, hogy fenntartsák a látványos megjelenés festék velúr cipő színe.


Búfalo Antislip velúr bőr sarokfogó. Ezen kívül egy kényelmes kiadás formáját kell tekinteni festék spray. Ezért a cipőápolási kozmetikumok gyártói különféle spray -ket és festékeket kínálnak a velúr cipő megjelenésének fenntartása érdekében. Bőr-és műbőr festékspray : Színtelen magas fényű fekete-és fehér színben.


Egyéni ortopéd cipőkészítés. Color touch javító festék. Zsírosbőr tisztító, ml. Rino velur spray , fekete, színtelen.


Vízlepergető és színfelújító hatása visszaadja minden velúr , nubuk és TEX-es lábbeliknek vagy . Fagyasztó, impregnáló, very well, biofreeze fájdalomcsillapító, storm, festék és alapozó spray. Permetfesték, paint krétafesték, impregnáló és befejező lakk spray. Cheq Brill nubuk velúr spray. Tartós festéket tartalmaz. A velúr az egyik legkényesebb anyag, könnyen bepiszkolódik és a nedvességet sem bírja.


Az impregnáló spray sem biztosít neki teljes . Egy jó ápólóval cipőnk állapotát is megóvhatjuk. Viasz alapú, kis mértékben szilikont is tartalmazó cipőkrém. Amire szükséged lesz az grafit ceruza, fekete PC-3M POSCA toll és különböző.


Festék velúr cipő festeni gyapjú, vagy egy speciális spray. Hogyan kell festeni velúr csizma, cipő vagy csizma otthon. Folyékony szappanos oldat velúr és nubuk bőrők tisztításához.


Pedibus - Renovátor spray színtelen 1ml. Cipőfestés bármilyen . Válasszon kategóriát. Táplálja és javítja a bőrt anélkül, hogy . Velúr , nubuk festék.


Bőrhatás egyszerűen, dekorgumival és velúr repesztőlakkal. Média permetfesték spray , media mist spray Pentart. A Sneaky Fresh eltávolítja a cipő és a sapka kellemetlen illatát.


A maximális teljesítmény biztosítása érdekében a spray -t mindig tiszta,. Ez egy rugalmas és vízálló festék , amelyet repedt és festett középtalp átfestésére használnak. Spray -k és habok - amit meg kell velúr cipőt.


Festék cipő velúr különböznek megtakarító hatása, ezért nem tudnak pusztítani a szerkezete érzékeny anyag. Ne feledje, hogy a festéknek léggömbben kell lennie spray formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.