2017. március 28., kedd

Andorra tolóajtós szekrény

Elegancia és a modern vonalak találkozásából született ez a trendi tolóajtós szekrény. A szekrény korpusza Puccini tölgy dekorral, . Szekrény színek: sonoma tölgy, makadámdió. A hátfal mm-es hdf lemez, tűzőkapoccsal . Tükrös, tolóajtós gardróbszekrények. Országos házhoz és házba szállítással.


Ne hagyja ki a kényelmi szolgáltatásainkat a házba szállítást sem. Elérhetőség: rendelhető. Frank tolóajtós gardrób 1cm. Különleges egyedi külső, nagy terjedelmű tároló szekrények , valamint egyedi keretléces díszítés jellemzi.


Andorra keretléces szekrénysor 370. A képen látható kombináció ára:184. ABS élfóliával zárva,. TOLÓAUTÓS SZEKRENY ANDORRA , . Gardróbszekrények , amiket nem kell eldugni a lakásban! Italy Style 160cm-es tolóajtós gardrób (Elefánt).


Bond tolóajtós gardrób (magasfényű) (Ifjúsági és gyerekbútorok). Cikkszám MEGASZANDORRA370. Csoport: Áthidaló és faliszekrény. A termék összeszerelve érkezik hozzánk. Csak személyes átvétellel rendelhető.


Bahama tolóajtós gardrób (2cm). Változat ár módosító: Fogyasztói. Az ár tartalmazza az Áfát). Akciós tolóajtós gardróbszekrény. A capri gardróbszekrény tolóajtói miatt igazán helytakarékos, és könnyen kezelhető.


A rejtett fiókokkal, a két sorban elhelyezkedő akasztórudazattal kis . Virginia függesztett mosdós szekrény. Blade tolóajtós szekrény. Szállítási idő: 4-hét.


Best tolóajtós komód.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.