2017. március 20., hétfő

Ipari gyeprács

Műanyag gyeprács , ipari padló. Ez a termék nem kelt el a piactéren. Amennyiben szeretnéd megvásárolni, ide kattintva üzenj az eladónak és . Aco SELF műanyag gyeprács 60x40cm. Bramac Padlóburkoló .

A Dublin gyeprács kialakítása elősegíti a könnyű gyepesítést, hiszen nagyszerű. Ipari területeken, parkolókban ajánljuk, de kertekben és udvarokon is kiválóan. Ideiglenesen vagy véglegesen telepíthető ipari műanyag burkolat: műanyag gyeprács , kül- és beltéri műanyag padlólap, műanyag térburkolat. Self gyeprács parkoló kijelölő elem, fehér, 0. A trapéz alaknak köszönhetően egyenesen, vagy ívben is lerakható.


Nagy teherbírású műanyag gyeprács , ideiglenes, vagy végleges burkolathoz. UV álló, ipari teherbírású megmaradt gyeprács nagy mennyiségben eladó.

Ipari teherbírású gyeprács eladó gyártótól csak nagy mennyiségben 1nm felett. Lakossági Közterületi Ipari project. Időnként megesik, hogy kiadós zápor zúdul az udvarra, kertre. Szakszerű beépítés esetén az ACO gyeprács felhasználásával kialakított felület akár tűzoltó jármű teherbírású is lehet.


Polimerbeton anyagú, V keresztmetszetű, kiváló hidraulikai tulajdonságokkal . Ingyenes felmérés, és árajánlat-készítés. Járdák, kocsi-beállók, udvarok igény szerinti teljes körű kivitelezése. Utak, parkolók, ipari területek burkolása . Gépi rakásra alkalmas raklapozás. A gyeprács kiválóan alkalmas gyephez, kocsibeállóhoz és járdához. A sorozatos talajhorgonyok révén a gyeprács ideális a töltések és partrészek rögzítéséhez.


A sötétbarna színű gyeprács beolvad a környezetbe. A növényektől nem szívja el a vizet, a talaj tömörödését és vízvisszatartását segíti. UV stabil, ütésálló . Az új Hunter ipari szórófej ház az aljától a tetejéig kivételesen erős és számos újdonságot tartalmaz … pontosan azokat, amelyeket a nagy járműforgalom .

Távol tartja az élősködőket és a penészgombákat. Termékeink alapanyaga - ban újrahasznosított kommunális és ipari műanyagokat tartalmaz. Hasonló gyeprács nagy választékban a SzerszamKell barkácsáruházban. A környezetre jelentős hatást gyakorló ipari terület a különlegesen veszélyes ( pl. tűz-, robbanás-, fertőzőveszélyes), bűzös vagy nagy zajjal járó gazdasági . Minthogy a gyeprács célja a „beletelepített“ gyepet megvédeni, és a terhelést.


Gyeprács , esővíz, szikkasztás. Raktár: Budaörs, Bitep ipari park, Gyár u 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.