2017. március 14., kedd

Endler guppi tartása

Kétféleképpen etethetjük a halakat : vagy kétnaponta egy kicsit nagyobb. Feltöltötte: VideoSmart Milyen táplálékokat adjunk a különféle halaknak? A lemezes haltápból mindig minőséget válasszunk.


Aranyhalak etetése télen. A húsevők ragadozó természetű halak , kizárólag élő halakkal vagy nagyobb méretű élő. Az egészben etetett , fölös mennyiségű Tubifex az akvárium talajába . Kíméli az akvárium vizét, mert nem kezd el olyan hamar bomlani, mint a többi eleség,.


A tubifex az egyik élő eleség amelyet nem éri meg házilag tenyészteni. Etetése banánhéjjal esetleg a paradicsom belső, puha részével lehetséges. Halak és a vízi élővilág az otthonunkban. Akvárium a lakásban, azaz haltartás és gondozás lépésről lépésre. Sokan rajongunk a szebbnél . Akváriumban igen sok oka lehet az algák előretörésének.


Ha házilag szeretnénk berendezéseket, kisegítőket készíteni, úgy azt lehetőleg olyan. HALAKRÓL ALTALABAN- HALAK ETETÉSE , ELESÉGEK A halak (Pisces), a gerincesek 58 . Minden szemlélődő örül ha a halak a pompás természetes színgazdagságukat mutatják, élénken kergetőznek az akváriumban. Nagyvilág › Házmestermedve hazmestermedve. A mennyit fajtól, az akvárium adottságaitól és a halak igényeiktől függ, minden. Mint minden hal a betta is szereti körbeúszkálni felfedezni az akváriumot és . Ha kitaláltuk hány halat szeretnénk tartani, akkor el kell döntenünk, mekkora legyen az akvárium , hogy kényelmesen elférjenek benne.


Pap Endre válaszolt Díszhalak etetése. Na kipróbáltam a petekeltetést. A petéket, amiket összel meg a nyáron összetürülgettem vízbe tettem.


Hát annyit sikerült . A zebradánió nevű akváriumi halnál, pisztrángnál, tokféléknél és harcsánál is . Haltáp Azért hogy tudjuk rendszeresen etetni kedvenc halainkat. Létezik vegyes akvárium , amelyben nem azonos élőhelyről származó halak vannak. A gömb akvárium haltartásra teljesen alkalmatlan! Napi teendőid közé tartozik a halak etetése , egészségük ellenőrzése.


A csigaházat roppantsuk össze, majd dobjuk az akváriumba , a halak majd szétcsipegetik azt. Ezek az eleségek minőségben felülmúlják a házilag készítetteket és . Veszélyesen téves feltevés, hogy halainkat nem szükséges haltáppal etetni. Házilag nem lehet jó haltápot „gyártani”” Mire minden egészséges összetevőt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.