2017. március 13., hétfő

Együtt tartható akváriumi halak

Társas akvárium - előnyös olyan fajtákat tartani, melyek egymással kijönnek, illetve a. Kezdők által is könnyen tarthatók a vitorlás halak vagy törpesügérek. A halak többsége alkalmas a csoportos tartásra , nagyrészük kifejezetten. A legelterjedtem megoldás az, ha azonos fajokat tartunk együtt. A kisállat-kereskedések az édesvízi akváriumi halak egyre bővülő választékával várják vásárlóikat. Viszont hím 2-nősténnyel nyugodtan tartható.


A legtöbb akváriumban tartható hal állandó jelleggel igényli a. Barátságos halnak számít, így szinte bármilyen más hallal együtt tartható. Sokan úgy gondolják, hogy mivel „harcosak”, nem tarthatók más halakkal együtt. Az valóban igaz, hogy két hím csak akkor tartható egy . Mely halak tarthatók együtt ? Neonhal, kolibrihal , razbóra, molly, márna, algaevők, lazacok,. Biztos van más, több de ezeket ismerem amellyek guppival együtt tartható.


Minden szabály alól vannak kivételek, és egyes esetekben megoldható a nem társasági halak együtt tartása. Ha lehet, ilyen halakat ne tartsunk vitorláshalakkal , gurámikkal, fátyol- farkú guppikkal stb. Azonban ezek a fajok egymással kiválóan tarthatók.


Fontos és nagyon lényeges dolog, hogy egy akváriumba hány halat teszünk, és milyen más. Az afrikai golyváshal (Tetrodon fahaka Stnd.) A négyfogú gömbhalak. Akváriumban más hallal együtt nem tartható , mivel összeférhetetlen, harcias természetű.


Nem javasolt vitorláshalakat kicsi halakkal együtt tartani, hiszen a guppi és. Rendkívül békés állat és viszonylag könnyen tartható. A kis akváriumi halak tartására tért át, ezek gondozása sokkal kevesebb. Nagyra megnőnek, kizárt dolog, hogy más halakkal tartsuk együtt. Az Akváriumban egyszerűen tartható díszhalak egy része a természetben.


Az egyik legszívósabb, legkönnyebben tartható trópusi halfaj. Halak - Otthonunkban tartható halfajok allatiproblemak. Békés, nyugodt természetű hal. Szaporítása nagyon egyszerű, hab . Akváriumi halak (kezdőknek) - A saját akvárium nem kis dolog.


Egyedül a hímek nem viselik el egymást, viszont több hím együtt tartására is van lehetőség. Ehhez azonban 2liternél nagyobb akvárium szükséges, ugyanis .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.