2017. szeptember 11., hétfő

Cleo 5 keltetőgép

Termékleírás A CLEO tojáskeltető egyéni gazdaságoknak készült, háziszárnyasok tojásainak keltetéséhez. A tojásokat egy rétegben kell . A keltetés hőmérséklete a gyári beállítás szerint 38°C és 3 °C között mozog. TOJÁS- KELTETŐ GÉP CLEO 5DTH. Cleo nyolcszögletű keltetőgép.


CLEO - keltetőgép bemutató és kiscsirke nevelési tanácsok.

Hőmérséklet 3) Páratartalom 4) Forgatás ) Hűtés. Keltetési mennyiség: Kézzel kb. Hát, a tyúkok keltetésétől a struccokig minden van, de ahány oldal, annyi féle írás.


Milyen legyen a keltető ? A keltetőt legalább -órával a tojsok berakása előtt be kell indítani, hogy a . Tegnap vettem egy CLEO forgatóberendezéses keltetőgépet. A bejáratási időben a hőmérséklet 3fokra felment. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT - PDF docplayer.


Megfelelosegi-nyilatkozat docplayer.

LTALÁNOS BEMUTATÁS Variánsok: CLEO , tojásforgató művel ellátott. Kompakt szabályzós háztáji keltetőgép család típusaihoz. A keltetés első felében az ajánlott hőmérséklet 38-C fok, a második felében 3 C fok, . Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - keltetőgép.


Szállítási idő: -nap. Eltérés a keltetőgép egyes részeinek hőmérséklete között egyáltalán nem vagy. Feltöltöttem az A tartályt, ahogy a . Ft – Kiskunlacháza (Pest megye).


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A nyolcszögletű keltetőgépek automatikus hőmérséklet szabályozással vannak ellátva, de lehet állítani a. Támogatás: streamtip y UCoNAjDQ5hWaQ. Kert › Tenyésztési termékek › Baromfi hu. A felszíni keltetők.


Az embrió 4 °C-on elpusztul, °C-on megáll a fejlődése. Adott géptípuson belül az optimális hőmérséklet függ a tojás:. További képek, Nyolcszögletes keltetőgép forgatóberendezés nélkül.


OKTOGON CLEO TÍPUSÚ KELTETŐGÉPEK MENDEGYIKÉHEZ. Tilos a keltetőgépet olyan helyiségekben használni, vagy tartani, amelyekben - akár kis koncentrációban is, vegyi mérgező, toxikus vagy gyúlékony anyagok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.