2017. szeptember 1., péntek

Makramé virágtartó pólóból

Gyerekkoromban nagy divat volt a makramé virágtartó , még magam is. Mára már elfelejtettem a technikát, de a pólóból készült módszert azért . Pólóból is készülhet. Abban az esetben, ha gyorsabb ütemben szeretnénk virágainknak függő tartót készíteni, akkor megtehetjük egy régi póló . Az alapanyag most is elnyűtt póló lesz, de ezúttal csomózásos technikával retró stílusú virágtartót készítünk.


A technika maga nem túlzottan . Függő virágtartó megunt pólóból perc alatt. Az Éva magazinban látható virágtartót Szentgyörgyi Kata készítette két kisfiával. Könnyű és mutatós, ha vékony. Feltöltötte: evamagazinvideo Stílusos nosztalgia: visszatértek a makramé virágtartók!


A függő, makramé virágtartók most legalább olyan trendik, mint amilyenek a 70- es években voltak! Megmutatjuk, hogyan készülnek. Virágtartó A hajdani makramékat idézi az összecsomózott pamutcsíkokból készített kaspótartó. A poszt alján talász egy videót arról, hogyan kell pólóból horgolófonalat vágni.


Régi makramé virágtartót is be lehet fogni, a nagyinál biztos találunk! Just Hemp Macrame Plant Hanger No Beads by FunkyJunkyVintage, $40. Ez a dekoratív fonott karkötő bármilyen ruhához szuperül megy, és az elkészítése is hihetetlenül egyszerű : nem igényel mást, csak ollót, egy régi megunt pólót, . Makrame virágtartót készítünk.


Ismét virágkorát éli a makramé technika. Retró virágtartó pólóból éve de persze lehet vinni bele egy kis csalafintaságot is. Nyugdíjasként fáradhatatlan szépítő: Terike kutyakonzerves dobozokból varázsolt színes virágtartókat. Kreatív újrahasznosítás: pamutruhából, pólóból , kenderzsinegből egyedi,.


Nagyon büszke voltam a saját kezű alkotásra. Modern makramé virágtartó nagyon kezdőknek. Lássuk be, már nagyon várható volt ez a poszt. A DIY esküvő fantól, aki nemrégiben . A szezon szinte minden nőnek lesz több kötött pólója , amelyek már nem.


A makrame fő csomópontjai már elsajátultak, elindíthatja az első egyszerű. Nézze meg, hogy ezek a virágtartók milyen modern és esztétikai szempontból kellemesek . A virágtartók rögzítésének könnyű lehetősége a kovácsolt kampó. Virágcserepek szövéséhez használják makramé stílusban. Hogyan készítsünk virágcserepet régi pólókból , pólókból : videó. Egyetlen röpke óra leforgása alatt, varrás nélkül divatos strandruha (haspóló) készíthető trikóból, vagy ujjatlan pólóból.


Egy éles ollóval hosszában kb. Dia: A „zia” makraméink tervezésben saját ötletek, benyomások alapján igyekszem. Nagy divat volt a makrané, anno én is készítettem néhány függő virágtartót.


Tökéletes pólóhoz , inghez, de egy koktélruhához . Az alapvető technikák elsajátításával saját kezűleg készítheti a makrame programot. Dekorációval díszítse a virágtartót papír törülközőkkel, vagy használjon más. Készíthet eredeti dekorációt egy virágcseréphez felesleges pólókból. A lógó virágtartók különféle változatai között a Macrame technikával készített. Címkék: asztal, beton, kerti újrahasznosítás, kiskert, pa pult, virágtartó.


Régi pólóból makramé virág tartó Gyertyatartók, Kreatív Hobbi, Csináld Magad Szobadíszek, Kézműves.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.