2017. szeptember 15., péntek

Gyimesi racka eladó

A Kárpátok koszorúján, az erdélyi havasokban, a székelyek kezén kialakult rendkívül ellenálló, a tartási körülményekre nézve igénytelen hegyi rackajuh. A magyar juhtól – ámbár rendszertanilag mindkettő a rackafélék csoportjába tartozik – eltérő. A gyimesi rackajuh bundájának színe fehér, szürke vagy fekete.


Gyimesi racka juh kapható , a fotókon láthatók ! Anyák ill évesek , a kos éves. Egyik anya a ritkaság számban menő fekete színváltozat. Az emlékezet mind a mai napig megőrizte a . Racka mama eladó vagy cserélhető: Kb.


Unsubscribe from zsagoston? Van egy különleges magyar juhfajta, amelyről hosszú ideig semmit sem tudtunk. Magyar ízek magyarkonyhaonline. Pontosabban ismét van egy. Ft – Heves (Heves megye).


A fotókon látható éves nagy testű db kecske . Helyileg Káptalantóti. A fajtának jelenleg gazdasági . Eladó két darab (cigája-merinő keverék) fiatal anyajuh, darab féléves ürübárány, és db féléves kosbárány. Pánczél Ferenc polgármester évekkel ezelőtt egy kutyaterelő . Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. A fenálló állomány egészben eladó.


Az állomány egészben eladó. Kaukázusi Juhász kutya eladó éves. Háziállat - Kutyaron. Hargita - Gyimesbukk.


Gyimesi racka eladó

Egy évtizede kezdett gyimesi racka tartásába a Bokoron gazdálkodó HIKSZ Kft, ma már közel 1. Eladták a gyimesi rackákat, befellegzett a híres bokri juhsajtnak. A” törzskönyves gyimesi racka juhállomány. A racka , cikta, cigája juhok, valamint a parlagi kecske.


Alföldi - hortobágyi - és hegyvidéki - gyimesi - változatát különböztetik meg. Hagyományos fajtáink. Az őshonos, hagyományos juhaink, a cigája, cikta, gyimesi racka , hortobágyi racka esetében érdemes lenne fajtánként .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.