2017. szeptember 26., kedd

Üvegékszer készítő workshop

MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop. Találd meg a hozzád illő színeket és . A Bodzsi Üvegékszer kreatív műhelyében bónuszunkat beváltva most az egyik igazán különleges muranói üvegtípus, a millefiori varázslatos . Muránói üvegékszer workshop. Megismerheted muránó ezerarcú virágait a millefiorit. A workshop -on csak és kizárólag muránói üveggel dolgozunk. Egyedi ékszereket készíthetnek a segítségemmel, teljesen kezdők is bátran jelentkezhetnek!


Ez alkalommal üveglencsés ékszereket fogunk készíteni. Elárulom, ez egy rövid workshop. Az elején mindenki megtervezi, lerajzolja, hogy milyet is szeretne, . Muranói üvegékszer - készítő workshop a Bodzsi Üvegékszer jóvoltából, db üvegékszer készítése minden szükséges alkatrésszel. Ft, kedvezménnyel.


Ha te is rajongsz a színesen ragyogó, páratlanul különleges ékszerekért, ha mindig is foglalkoztatott az üvegékszer készítés , . Ajándék Webshop Üvegékszer készítés : Üvegékszer készítés , üvegékszer készítő tanfolyam. Szereti az egyedi, különleges üvegékszereket , de nem . Hétvégi univerzum ékszerkészítő workshop a belvárosban. Csillogó üvegékszer készítő workshop , Tündérkert közösségi tér és kávézó, Mátyás király út 12.


Gyönyörű alkotások készültek újra , ajándékba vagy saját viseletre, de csodás üvegékszereket. Naspolya Üvegműhellyel, ami most hozzánk . Ha Te is rajongsz a színesen ragyogó, páratlanul különleges ékszerekért: ha mindig is foglalkoztatott az üvegékszer készítés , ha szivesen . Szabad a művészet - üvegékszer - készítő workshop Soltész Melinda üvegművésszel a Wekerlefeszt Művészeti Találkozón. Nálunk olyan egyedi workshopokon vehetsz részt, melyeket sehol máshol nem.


Főbb témakörök: üvegékszer - készítés , fusing-üvegolvasztás, aranyozás . VAGY egy napos üvegékszer készítő tanfolyam. Szépek, színesek és egyediek - Üvegékszer workshop Nőnapon! Málna nyaklánc és fülbevaló - Bodzsi üvegékszer -újdonság. Swarovski ékszerkészítő.


Hobby üvegékszer - készítő foglalkozás. Tanuld meg az egyenes üvegvágás alapjait, és készítsd el egyedi. Exquizite workshop - kreatív pólófestő foglalkozás.


Tiffany és üvegékszer készítő workshopokat tartok, a képre kattintva tájékozódhatsz az aktuális eseményekről. Ft: Készítsd Te magad a karácsonyi ajándékot! Személyes, gyönyörű és kreatív!


Készítsd el anyuká testvéred vagy barátnőd üvegékszer ajándékát velem! Hallod már a karácsonyi dallamok . Várunk Mindenkit szeretettel a következő Üvegékszer készítő műhely - foglalkozásra. Workshop (VI. ker.) 1. Kreatív ékszerkészítő workshop , ahol kiélheted alkotói vágyadat, és elkészítheted saját .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.