2017. szeptember 18., hétfő

Fóliasátor szerkezete

A medence javító szett Intex fólia ragasztó , felfújható strandcikkek kisebb hibáinak javításához. A javítandó felületnek mindig száraznak k… Aktivsport . INTEX folia -Javítókészlet. Kokido medence fólia ragasztó készlet Vízben és vízen kívül is használható kiváló minőségű vinyl medencejavító készlet. A tubus tartalma: 29ml. Erről a termékről még nem érkezett vélemény.


Burkolási segédezközök, kiegészítők medence fólia ragasztáshoz, ragasztók , szerszámok, rögzítő elemek. A csövek ragasztásához bár milyen pvc ragasztó jó? A pattex cipőragasztó alkalmas a csővázas medencefólia ragasztására?


Ragasztót , valamint műanyag tapaszt tartalmaz (152X92mm). Előkészítés: Felület megtisztítása, lyuknál nagyobb folt kivágása, éleinek lekerekítése . Mitől nem fog bezöldülni a medence vize. Víz alatti ragasztás.


Szállítási idő: Raktárról, azonnal szállítható. Strand cikkekhez való fólia ragasztó , kisebb fóliasérülések javításához. Medence építés - Fémfalú fóliás - Duration: 1:39. Mini kiszerelésű ragasztóval csomagolva! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: A . Csomag visszaküldés és pénz visszafizetés.


A részleteket ügyfélszolgálat oldalunkon olvashatja el. Kombinált és klórmentes medence vegyszerek, tabletták webáruháza. Egyszerű rendelés, gyors. Kívánságlistára teszem. Kiszerelés: ml - Fólia mérete: . Egy tubus ragasztó , és egy darab kék fólia is volt hozzácsomagolva.


UV álló ragasztó , UV és hőálló szilikon ragasztó Kiváló minőségű kül és beltéren is alkalmazható ragasztó. Tubus tartalma: 29ml. Nagyméretű, puhafalu medence ragasztása ! Mind a fólia , mind pedig a ragasztó használható a felfújható részre is, ott örök élet.


Név, POOLTREND - medenceragasztó. A ragasztókészlet PVC- fóliák ragasztásához nyújt segítséget, víz alatt is használható. Nehéz vinil medencék és medence fóliák esetén bőségesen hordja fel a ragasztót és egyenletesen fedje be a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.