2017. december 20., szerda

Eladó tyukok tolna

Tyúkok , kacsák, ludak, pulykák, galambok és egyéb baromfik az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a. Eladó gigant gyöngyös csibe, csirke. Mennyi a tyúk ára használtan?


Több friss, ellenőrzött eladó. Keltetésre alkalmas tyúk tojás eladó. Kapirgálós tyúkoktól keltetni való tojás eladó. Előnevelt kacsa liba vízi szárnyas előjegyezhető eladó.


A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Nagy testű, 5-kg-os fehér tyúk tisztítva kapható. Csikóstőttős eladó Baromfi, tyúk apróhirdetés. Termék kategória: Tyúk.


Kukoricát és búzát cserélnék tollas tojó tyúkokra. Alkalmas az őshonos, hagyományos tyúkfajták leváltására, tojással illetve hússal látja el a háztáji gazdaságokat. Tehát bizonyosan nagyjából egy éves tyúkokról van szó, amiket. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Fiatal kendermagos kakas eladó : hónapos, nálunk kelt kakas keresi végleges háremét! SZOMBAT HIRDETÉS 13 . Tengelic- Szőlőhegyen eladó egy nettó 1nm hasznos alapterületű családi ház , melléképületekkel, pincével, konyhakerttel, termő szőlővel,. Frissen vágott konyhakész fürj eladó , a készlet erejéig.


Eladó tyukok tolna

Erős napsütés ellen a borítót árnyékolni szokták, ráterítenek valami használt pokrócot. Az ingatlan igényel egy kis felújítás, de a hozzá tartozó disznó és tyúk -ólak, . Az eladó előbb azt ígérte . Vörös csirke, gyöngytyúk . WSH TOLNA -MÖZS - AGENTA GIRLS SZEKSZÁRD FC. C: Hidas, Kossuth Lajos utca 129.


A ketreces tyúkok általában kissé megviseltebbek, de ezek között volt. Tojótyúk eladó -Hirdetés. Jobb híján a már ismert számon próbáltak egyezkedni az eladókkal , . Füveshere és lucerna széna nagy körbálás eladó Zalaszentgróton. Nem hamis,imád játszani,de más állatokat (macska, tyúk stb) nem tűr meg maga mellett. Mondain galambok eladók ! MAG-Házban bérbe adja a „Kávézó” . Borsod-Abaúj-Zemplén.


Inzerát topnutý do: . Kardvirággumók, évelővirág-tövek nagy választékban, termelőtől eladók. Paprikapalánta (tölteni való és erős) azonnali ültetéssel eladó. Friss és fagyasztott termékek színes palettájával várjuk vásárlóinkat. A legjobb piaci áron. Pontos és folyamatos ellátással.


Garantált minőséggel (HACCP). Minden termékünk általunk készített,eredeti. Tolnai Kékfestő Műhely és Múzeum.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.