2017. december 22., péntek

Iskolai tornaszőnyeg

Tornaszőnyeg iskolai és otthoni felhasználásra egyaránt. Csúszásmentes, PVC vagy PTP tornaszőnyegek készletről, azonnal! Futófilc: intézményi (pl. iskola vagy óvoda), egyesületi vagy edzőtermi.


Ugródomb: extra vastagságú puha szivacsos tornaszőnyeg a biztonságos . Két méter széles és hat vagy tizenkettő méter hosszúságú. Különböző méretű és vastagságú tornyaszőnyegek, összehajtható, könnyen szállítható és .

Termék helye: Tolna megye. Királykék színű PTP . Bordásfal, tornazsámoly,tornapa tornaszekrény, párnázott dobbantó, tornagerenda, párhuzamos korlát, tornaszőnyeg. Méret: 140x100xcm. Otthoni és iskolai felhasználásra is tökételes.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Játszó- és tornaszőnyeg kategória a Digitális Tananyag és Taneszköz Forgalmazó Zrt. Iskolai tornaszőnyegeket lásd ITT!

A kosárba helyezés és az árajánlat kérés. Airtrack otthoni szettek. Tornaszõnyeg centiméter vastag szivacs betéttel. Benz tatami birkózó, judo, fitnesz, torna szőnyeg db eladó.


Bács-Kiskun , Kecskemét. SALTA Borítások: PTP: Kordúrából készült, strapabíró ponyva anyag, melyet extrém terhelea. Az ár darabra vonatkozik! Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Egyszínű habszivacs db-os óriás fitnesz szőnyeg.


Habszivacs tornaszőnyeg darabos óriás puzzle. Ugróiskola habszivacs darabos szőnyeg puzzle. Ruházat és kiegészítők küzdősportokhoz. Főbb jellemzők: nagy tömörség, . Ft-ért rendelhető online a Pingvin Játék Webáruházban. Sporteszköz, sportszer webshop.


A gyermekek egyik legkedveltebb játéka az ugróiskola, mely csúszásmentes szőnyeg formájában, kiváló társasjátékként funkcionálhat. A megfelelő szőnyeg kiválasztásánál .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.