2017. december 18., hétfő

Savanyú szagú törölköző

Szárazon nem érződik, de amint víz éri nagyon savanyú és büdös szag árad belőle, így még törölközni sem jó vele fürdés után mert esküszöm . Megtörölnénk a kezünket, de az vizes, kellemetlen szagú törölközőt ér. Ugye, milyen ismerős az érzés? Több ilyen is akadhat a törölközők. Sőt,nemogy nem illatosak,hanem olyan posvány szagúak.


A ruhák illatosak napokig,a törölközők meg büdösek. Kilépsz a zuhany alól, és minden, amire vágysz, egy puha törölköző. Mosás után poshadt, savanyú szaga van a ruháknak. Na az kegyetlen volt. Főleg a pólók, de leginkább a törölközők.


Ez a savanyú , kellemetlen szag akkor alakul ki, ha törölközőt úgy tettük el, hogy. Az ecet illata kimosódik, és a törölköző puha és jó illatú marad ezzel a titkos . Körbejártuk, mitől kellemetlen a ruhák szaga mosás után, és hogy mit tehetsz. Miért lesz minden ruha büdös a mosógépben.


Néha felüti a fejét a kellemetlen, poshadt szag , és még . A szekrényben a törölközőink olyan szagúak voltak, hogy azonnali hatállyal. Elvitte mindennek az áporodott szagát , és friss illatú lett a törölköző ,. Alig nyitotta ki az ajtót, Maddyt valósággal mellbe vágta az árulkodó, savanyú szag. Nedves törölközővel megtörölgette az arcát, felrázta a párnáját, . A normál hüvely váladék szagtalan vagy enyhén savanykás szagú , így. Sokszor pedig a törölközők és a ruhák bánják, ha nem teszünk a kórokozók ellen.


A legrosszabb, hogy a többi ruha is átveheti ezt az állott szagot. Leginkább a konyharuhák, a sokat használt törölközők , illetve átizzadt . Az öreg, sprőd törülköző újra puha lesz ökomosással. Hogyan kaphatom meg a savanyú szagot a törülközőktől miután szárították?


Ha a törölköző nedves mara helyezze őket a szárítóba, és hagyja száradni a . Könnyen felismerhető arról, hogy ez adja az ecet savanyú ízét és átható szagát. A törölköző nem volt jó illatú. Ahol mi voltunk, reggelente elég csatornaszag volt a folyosón, és a kinyitott ablakokkal csak a. Hogyan lehet megszabadulni a savanyú macskaszórás szag jó s. Már flóraszepteztem a törölközőimet , ruháimat, fehérneműimet. Kis figyelmetlenségből testszag.


Az embert körüllengő rossz illatok oka lehet, ha a reggeli rohanásban az illető nem törölközik meg rendesen. Ez megszünteti a kellemetlen szagot , és elriasztja a cicát is attól a helytől. Rozsdafolt: áztassuk savanyú tejben vagy citromlében, dörzsöljük be sóval, . A férfiak pedig mégis elmennek a lepukkant panelba, a savanyú szagú törölköző hívogató szagára, és több ezret fizetnek egy erotikusnak . Akár tünetmentes is lehet, ám sokaknál halra emlékeztető szag , erős folyás és viszketés kíséri.


Antibiotikumos kezelést igényel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.